Angelina Jolie lansează noi acuzații împotriva lui Brad Pitt

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că împiedică vânzarea unei crame pe care cei doi o dețin în Franța.

Angelina Jolie lansează noi acuzații împotriva lui Brad Pitt

Divorțul nesfârșit al Angelinei Jolie de Brad Pitt ajunge vara asta până în sudul Franței, unde fostul cuplu deține o cramă și un castel, Château Miraval. 

Angelina și-a acuzat soțul de 57 de ani că a blocat vânzarea cramei în niște documente depuse marți la judecătoria din Los Angeles.

În documentele obținute de HollywoodLife, Angelina a cerut eliminarea unui ordin de restricție temporară automată (ATRO), un ordin de rutină de care se pare că Pitt ține cu dinții.

Avocații Angelinei au dat de înțeles că actrița de 46 de ani este dornică să vândă cât mai repede crama și să scape de la a mai avea afaceri comune cu Pitt. Documentul precizează: „Petiționara nu ar trebui să fie ținută ostatică pe termen nedefinit în a fi partenera de afaceri a pârâtului în ceea ce privește activele imobiliare separate într-o instanță de familie care procedează la divizarea proprietății comune.”

Avocații au mai ținut să precizeze că acea cramă este oricum proprietate exclusivă a actriței, care a achiziționat-o în august 2014, înainte de nunta cu Brad Pitt, care a avut loc la castel.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De la despărțirea furtunoasă de Brad Pitt, pe care l-a acuzat recent de violență domestică, actrița premiată cu Oscar s-a concentrat pe creșterea celor șase copii ai cuplului: gemenii Knox și Vivienne de 12 ani, fiicele Shiloh (14) și Zahara (16) și fiii Pax (17) și Maddox (19).

Angelina Jolie a depus actele pentru divorț în 2016, după un conflict ce ar fi izbucnit la bordul unui avion particular în care se afla cuplul alături de copii. Surse din apropierea fostului cuplu afirmă că Pitt ar fi fost violent cu Maddox, la acea vreme în vârstă de 15 ani. Copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie se vor afla în custodia ambilor părinți, după un proces care a stabilit acest lucru după mai bine de cinci ani. Actorul în vârstă de 57 de ani a reușit să obțină, în cele din urmă, custodie comună, însă se pare că Jolie va lupta în continuare pentru a obține o custodie exclusivă.

Citește și:

Angelina Jolie și The Weeknd au fost surprinși în Los Angeles

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video