Grimes și Elon Musk dezvăluie semnificația numelui ales pentru fiul lor nou-născut

Elon Musk a stârnit controverse după ce a dezvăluit numele pe care îl va purta fiul său, însă acum el și Grimes au spus care este semnificația lui.

Grimes și Elon Musk dezvăluie semnificația numelui ales pentru fiul lor nou-născut

Acum câteva zile, Elon Musk și partenera sa, Grimes, au devenit părinți. După ce fondatorul SpaceX și co-fondatorul Tesla Motors și-a ținut la curent urmăritorii de pe Twitter cu privire la starea de sănătate a celor doi, el a mărturisit și cum îl va chema, și anume „X Æ A-12.”

Desigur, după au existat numeroase controverse cu privire la semnificația acestui nume. Așa că, Grimes a fost cea care a oferit explicații cu privire la semnificația numelui. Potrivit ei, „X este o variabilă necunoscută, Æ – Ai în limbajul elfilor (dragoste sau Inteligență Artificială, A-12 precursorul avionului Lockheed SR-17 Blackbird și A-ul vine de la „Archangel”, piesa mea preferată.” Ulterior, Elon Musk a corectat-o și i-a comentat la postarea de pe Twitter, spunându-i că este de fapt „SR-71.”


Grimes a spus că greșeala se datorează faptului că încă se mai recuperează după naștere. „Mă recuperez după operație și abia sunt în viață, așa că greșelile mele de ortografie ar trebui să fie iertate. Asta ar fi trebuit să fie destul de profund.”

În cele din urmă, Elon Musk i-a spus partenerei sale că este „puternică.”

În ziua în care Grimes a născut, Elon Musk a publicat și primele imagini alături de băiețelul său.

Cu toate acestea, foarte mulți încă se întreabă cum anume se pronunță, dar și dacă este legal să îți numești copilul așa. Un avocat specializat în drepturile familiei a spus că acest nume nu este legal și că nici nu va fi acceptat. „În California, poți să folosești cele 26 de litere din alfabetul englez pentru numele unui copil. Astfel, un nume poate avea numere, cifre romane, accente, alte simboluri sau emoji-uri. Doar apostroful, pentru un nume precum ‘O’Connor – este acceptat”, a declarat avocatul David Glass.

Avocatul mai spune și că dacă numele de „X Æ A-12” a fost completat pe certificatul de naștere, acesta va fi respins, iar Grimes și Elon Musk vor trebui să găsească un alt nume. „Ei au posibilitatea de a contesta respingerea certificatului de naștere, dar este puțin probabil că vor avea câștig de cauză”, a adăugat acesta.

Elon Musk și Grimes, pe numele său real Claire Boucher, au anunțat în luna ianuarie faptul că urmează să devină părinți. Grimes a publicat pe Instagram o fotografie nud, fără să scrie o descriere, însă în comentarii ea a dat mai multe indicii prin care sugerează că este însărcinată. „M-am gândit să o cenzurez timp de un minut, însă fotografia este mai puțin feroce fără sfârcuri. În plus, să fii însărcinată este o stare foarte asemănătoare războiului.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Grimes și Elon Musk formează un cuplu de aproximativ doi ani. Cei doi au avut prima apariție publică cu ocazia evenimentului Met Gala, în anul 2018, unde au atras privirile tuturor.

Citește și:
Cara Delevingne și Ashley Benson s-au despărțit!

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video