Cara Delevingne și Ashley Benson s-au despărțit!

Cara Delevingne și Ashley Benson au luat decizia de a pune capăt relației lor, la începutul lunii aprilie.

Cara Delevingne și Ashley Benson s-au despărțit!

Ashley Benson și Cara Delevingne s-au despărțit în secret la începutul lunii aprilie, conform mai multor surse. Revista People a declarat că cele două au decis să o ia pe căi separate fără certuri sau drame pentru că iubirea dintre ele s-a stins pur și simplu.

„Cara și Ashley au avut parte de suișuri și coborâșuri, dar relația lor a luat sfârșit acum”, a spus sursa. „Relația pur și simplu s-a terminat”. Însă, despărțirea nu a fost încă confirmată de niciuna dintre ele iar acestea contiună să se urmărească pe Instagram. Între timp, Cara Delevingne s-a înconjurat de compania prietenilor apropiați, cu care a intrat în carantină, printre ei fiind Margaret Qualley, Rainey Qualley și Kaia Gerber.

Relația dintre Ashley și Cara a început în primăvara lui 2018. Cele două păreau să fie extrem de îndrăgostite, având o relație foarte normală și plină de susținere. Între timp acestea s-au mutat împreună în Los Angeles. „Este o altfel de relație, care implică multă înțelegere, susținere și comunicare”, a mărturisit un apropiat al celor două pentru E!News. „Acestea fac multe lucruri normale precum ies la o cafea, plimbă câinele sau se duc la un film. Le place foarte mult să stea împreună acasă. Sunt foarte drăguțe și iubitoare. Mereu fac lucruri mici una pentru cealaltă și o fac într-un mod foarte natural și sincer. Sunt foarte dedicate una celeilalte și sunt foarte îndrăgostite”.

Cara și Ashley au avut parte de o relație frumoasă, iar acestea nu s-au ferit niciodată să-și arate iubirea. Faptul că cele două au decis să-și încheie relația este unul surprinzător și neașteptat, dar, având în vedere că ambele au început să-și șteargă pozele de pe Instagram în care apăreau împreună, s-ar putea să fie o decizie permanentă.

Citește și:
Ashton Kutcher și Mila Kunis și-au surprins fanii cu o fotografie inedită

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video