Ashton Kutcher și Mila Kunis și-au surprins fanii cu o fotografie inedită

Ashton Kutcher și Mila Kunis și-au luat prin surprindere fanii după ce au publicat o fotografie romantică pe o rețea de socializare.

Ashton Kutcher și Mila Kunis și-au surprins fanii cu o fotografie inedită

Ashton Kutcher și Mila Kunis formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Fanii celor doi au fost uimiți de faptul că Ashton a publicat o fotografie cu soția lui, având în vedere că ei sunt destul de discreți cu viața lor personală.

Actorul a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în timp ce își sărută soția pe un câmp plin de flori. Urmăritorii lui au fost cu atât mai încântați cu cât Mila Kunis nu are cont pe Instagram, iar Ashton publică destul de rar imagini cu soția sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mila and I dropped in to chat with @jimmyfallon about #quarantinewine on #fallonathome Check it out tonight at 11:35pm ET/PT

O postare distribuită de Ashton Kutcher (@aplusk) pe

Cu toate că pe parcursul anilor au existat mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi în pragul divorțului, această fotografie ne demonstrează că nu sunt adevărate și că relația celor doi este una puternică.

Recent, Ashton Kutcher și Mila Kunis s-au alăturat luptei pentru combaterea coronavirusului și au scos la vânzare un vin „de carantină”, iar banii încasați vor fi direcționați către organizațiile care ajută persoanele afectate de pandemia de coronavirus. Cei doi au explicat prin intermediul unui video cine a venit cu această idee de a lansa un vin. „Trăim momente cu care nu ne-am mai întâlnit până acum. Seara ne place să ne întâlnim virtual cu prietenii noștri și ceea ce ne mai place în cadrul acestor întâlniri este să bem. Iar Mila a venit cu această idee grozavă de a face un vin („quarantine'). 100% din profituri se vor îndrepta către câteva organizații caritabile pentru a ne asigura că vor putea continua munca și îi vor ajuta pe cei care au nevoie.

De-a lungul relației lor, cei doi și-au propus să respecte o regulă importantă, și anume să-și mențină familia unită. „Când am decis să ne întemeiem o familie, eu și Ashton am promis că nu vom sta departe unii de ceilalți”, declara Mila Kunis în anul 2018.

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului That ’70s Show. Cei doi au început să se întâlnească abia după 6 ani după ce serialul s-a terminat. Până să fie împreună, Mila a format un cuplu cu actorul Macaulay Culkin, iar Ashton a fost căsătorit cu Demi Moore. Ashton și Demi s-au despărțit în 2011, iar un an mai târziu Ashton a depus actele de divorț. Abia după finalizarea divorțului, cei doi s-au întânit. În 2014 s-au logodit, iar în 2015 s-au căsătorit în mare secret. Ashton și Mila au împreună doi copii, Wyatt Isabelle, în vârstă de 5 ani și Dimitri Portwood, în vârstă de 3 ani.

Citește și:
Ashton Kutcher și Mila Kunis au scos la vânzare un vin „de carantină', iar banii vor fi donați pentru lupta în combaterea coronavirusului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people