Festivalul de la Cannes 2022: cele mai spectaculoase ținute din prima zi pe covorul roșu

Festivalul de la Cannes 2022 a debutat în forță, cu un covor roșu plin de celebrități, ținute glam și momente memorabile. Iată care sunt vedetele care ne-au atras atenția.

Festivalul de la Cannes 2022 nu avea cum să nu ridice așteptările iubitorilor de film și modă peste toate standardele de până acum. Unul dintre cele mai vechi festivaluri de film ale lumii, Cannes are mereu de toate: ținute memorabile, filme emoționante, dramă cât cuprinde și, uneori, și premii pentru cineaștii din România. Dar trebuie să recunoaștem că unul dintre punctele forte ale festivalului este reprezentat de neegalatul său covor roșu. Cât de des avem, până la urmă, ocazia să vedem starurile internaționale ale filmului, zile la rând, pozând cu grație, uneori de mai multe ori pe zi, în ținute diferite, la premierele feluritelor pelicule intrate în competiție?

După o perioadă în care evenimentele mondene, mai cu seamă cele de o asemenea anvergură, au fost atât de rare, nu ne rămâne să ne bucurăm pentru tot ceea ce vedem la Festivalul de la Cannes 2022 – și să așteptăm cu sufletul la gură apariția în cinematografe a filmelor care debutează aici.

Dar, până atunci, putem totuși să ne bucurăm de covorul roșu de la Festivalul de la Cannes 2022, care nu a dezamăgit în prima zi, când juriul s-a reunit pentru prima dată, a avut loc ceremonia de deschidere, iar starurile au defilat pe croazetă în ținute alese cu atenție, semn că chiar și lor le-a fost dor de apariții publice în stil mare.

Dar cum Festivalul de la Cannes de-abia a început, cu siguranță vom avea multe de zis despre ținute și în zilele următoare, mai cu seamă că vedetele vor avea atâtea oportunități să se pozeze, fie la film, fie la petrecerile adiacente, pe plajă și în întregul oraș care devine, în fiecare vară, centrul mondial al glamour-ului.

Citește și:
Billboard Music Awards 2022: Imaginile de pe covorul roșu pe care trebuie să le vezi (GALERIE FOTO)

Foto: PR, Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people