Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo încearcă să depășească tragedia din viața lor, iar cea mai recentă imagine cu ei este dovada

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au impresionat o lume întreagă după ce au dezvăluit momentele dramatice prin care au trecut.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo încearcă să depășească tragedia din viața lor, iar cea mai recentă imagine cu ei este dovada

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au impresionat o lume întreagă după ce au dezvăluit momentele dramatice prin care au trecut recent după ce modelul a născut prematur, iar unul dintre gemeni, băiețelul, a murit.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au surprins acum fanii cu o imagine în care apar doar ei doi, într-un moment intim și fericit, în timp ce își petrec timpul pe o barcă.

Fotbalistul în vârstă de 37 de ani își etalează abdomenul bine lucrat, zâmbind câtre aparatul foto, în timp ce modelul în vârstă de 27 de ani își ține afectuos mâna pe brațul iubitului ei. Ronaldo a preferat să descrie simplu imaginea folosind doar emoticons în formă de inimă și sărut.

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a anunțat recent prin intermediul unei postări pe Instagram ce nume poartă fetița cuplului, care a venit recent pe lume.

„Bella Esmeralda 💚,” a scris modelul în vârstă de 28 de ani în descrierea celor două imagini adorabile cu fetița. Micuța apare pozată în pătuț, în timp ce poartă un costumaș Moschino.

„180422”, a mai adăugat Rodríguez, anunțând astfel că data de naștere a micuței este 18 aprilie 2022.

Și Cristiano Ronaldo a dezvăluit recent o imagine emoționantă în care apare alături de fiica lui, care abia a venit pe lume.

Fotografia, care a strâns aproape 20 de milioane de like-uri, îl arată pe fotbalistul de la Manchester United ținând-o în brațe pe fetița lui care s-a născut prematur. Textul care acompaniază imaginea este unul emoționant: „Forever Love…❤️🙏🏽” (Dragoste pentru totdeauna – n.red.)

Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodriguez, au trecut prin momente dramatice după ce modelul a născut prematur, iar unul dintre gemeni a murit.

Anunțul a fost făcut chiar de starul de la Manchester United prin intermediul rețelelor de socializare. Georgina Rodriguez era însărcinată în șapte luni cu gemeni, o fetiță și un băiat, iar cel care a decedat este băiețelul.

„Cu imensă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi. Doar naşterea fetiţei noastre ne oferă puterea să trecem peste acest moment cu un pic de speranţă şi fericire.

Vrem să le mulţumim doctorilor şi asistentelor pentru toată grija şi susținerea arătată. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectați dreptul la la intimitate în aceste momente dificile. Bebeluşule, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul personal de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Postarea prin care Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez anunțau că vor avea gemeni a făcut înconjurul planetei, fiind cea mai apreciată postare a unui fotbalist de pe Instagram.

Georgina și Cristiano au deja o fiică împreună, pe Alana, în vârstă de 3 ani, ceilalți copii ai lui Ronaldo fiind născuți cu mame surogat.

Deși Georgina și fanii ei așteaptă deja de mult timp o cerere în căsătorie, iar modelul și-a asumat în mod evident rolul de mamă pentru toți copiii fotbalistului, nunta întârzie să fie anunțată.

Citește și:
Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people