Cristiano Ronaldo va avea gemeni, din nou. Cum a dat vestea celebrul fotbalist

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez și-au anunțat fanii de pe rețelele de socializare că vor deveni din nou părinți.

Cristiano Ronaldo va avea gemeni, din nou. Cum a dat vestea celebrul fotbalist

Cristiano Ronaldo are deja patru copii: pe Cristiano Jr, în vârstă de 11 ani, pe gemenii Eva Maria și Mateo, în vârstă de 4 ani, și pe Alana Martina, care are 3 ani, dar se pare că postura de proaspăt tătic îi place prea mult ca să renunțe la ea.

Cristiano Ronaldo, starul absolut al fotbalului, a anunțat pe Instagram că el și iubita lui, Georgina Rodríguez, vor deveni părinți. Sportivul Manchester United a împărtășit vestea printr-o fotografie tandră în care el și Rodríguez, acoperită doar de un cearșaf alb, stau întinși în pat și arată la cameră fotografiile de la cea mai recentă ecografie. Ronaldo a inclus și o poză cu el și ceilalți patru copii ai săi. „Încântat să anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de dragoste – abia așteptăm să vă cunoaștem #binecuvântat.”

Vestea cea bună vine înainte de lansarea pe Netflix a documentarului mult-așteptat Yo soy Georgina, care spune incredibila poveste de viață a tinerei de 27 de ani care s-a născut în Argentina. Cristiano a cunoscut-o pe Georgina într-un magazin Gucci din Madrid, unde aceasta lucra. „Înălțimea, corpul, frumusețea lui, toate mi-au atras atenția. Tremuram în fața lui, dar a existat o scânteie. Sunt foarte timidă și cred că asta m-a afectat și mai tare în fața unei persoane care, dintr-o privire, a avut un efect profund asupra mea”, a declarat ea la un moment dat despre prima întâlnire cu fotbalistul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cei doi sunt într-o relație de la sfârșitul anului 2016. Georgina este prima iubită care i-a născut starului un copil, pe Alana, ceilalți copii ai fotbalistului fiind aduși pe lume de mame surogat.

Trailer-ul Netflix o arată pe Georgina pe iahturi și lângă piscine, la petreceri de lux și evenimente private, dar și cu apropiați ei sau singură, la biserică. Imaginile surprind și o latură mai puțin cunoscută a ei, a unei tinere care a ajuns foarte repede vedetă, cu toate presiunile și bucuriile aferente, și care primește zilnic mesaje de la oameni din întreaga lume.

Citește și:
Scandal în cuplul Malik & Hadid. Zayn, acuzat că ar fi lovit-o pe Yolanda, mama lui Gigi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video