Declarația cu care Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a surprins o lume întreagă

Iubita lui Cristiano Ronaldo se roagă să devină soția lui, după cum reiese din trailer-ul seriei documentare Netflix despre viața ei ca-n povești.

Declarația cu care Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a surprins o lume întreagă

Fosta vânzătoare ajunsă vedetă internațională Georgina Rodriguez este starul documentarului Netflix Soy Georgina, al cărui trailer a fost lansat zilele trecute.

Georgina, în vârstă de 27 de ani, s-a născut în Argentina și este fiica unui fost fotbalist devenit traficant de droguri. A crescut în Spania și, neputând să își urmeze visul de a fi balerină, a lucrat ca chelneriță și dădacă. L-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în urmă cu cinci ani, pe când lucra într-un magazin Gucci din Madrid, ca să-și poată plăti studiile.

„Înălțimea, corpul, frumusețea lui, toate mi-au atras atenția. Tremuram în fața lui, dar a existat o scânteie. Sunt foarte timidă și cred că asta m-a afectat și mai tare în fața unei persoane care, dintr-o privire, a avut un efect profund asupra mea”, a declarat ea la un moment dat.

Cei doi au apărut pentru prima dată în public în 2017, și au acum o fiică de trei ani.

Trailer-ul o arată peiahturi și lângă piscine, la petreceri de lux și evenimente private, dar și cu apropiați ei sau singură, la biserică. Imaginile surprind și o latură mai puțin cunoscută a ei, a unei tinere care a ajuns foarte repede vedetă, cu toate presiunile și bucuriile aferente, și care primește zilnic mesaje de la oameni din întreaga lume.  

CONȚINUT VIDEO ELLE

Într-o secvență, Georgina este întrebată de prieteni despre o eventuală nuntă cu Ronaldo. „Nu depinde de mine. Să dea Domnul!”, răspunde ea.

În iunie, Georgina a postat o imagine din timpul vacanței cuplului în Portofino, iar cine a fost atent a putut observa un superb inel cu diamant pe degetul inelar. Zvonurile conform cărora cei doi s-ar căsători au pornit încă din vara lui 2018, la meciul dintre Portugalia și Maroc, din cadrul FIFA World Cup Rusia. Într-una din pauzele meciului, Georgina a fost surprinsă în timp ce îi arăta prietenei sale un alt inel cu diamant pe care-l avea la deget.

Soy Georgina se va lansa la finalul anului.

Citește și:
De ce Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele de familie după căsătoria cu Edward Sanda

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video