Fotografii de familie inedite date publicității de Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo

Familia lui Cristian Ronaldo pare să fie într-un moment foarte bun, după cum ne arată Georgina Rodriguez, partenera acestuia, pe rețelele sociale.

Fotografii de familie inedite date publicității de Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez a vrut să împărtășească lumii un moment idilic alături de partenerul ei, Cristiano Ronaldo, și cei patru copii ai lor, postând pe Instagram o fotografie cu familia privind spre mare, alături de mesajul „Orice este destinat să se întâmple, vei găsi întotdeauna un mod unic, magic și minunat prin care să te manifești.” Cei doi apar alături de copiii Eva, Matteo, Cristiano Jr. și Alana, singurul copil făcut împreună.

În vârstă de 26 de ani, Georgina Rodriguez a făcut furori pe Instagram la începutul lunii, după ce a postat un video în care arată antremanentele pe care le face acasă. Antrenamente care includ inclusiv mișcări de twerking. Postarea a fost văzută de 6 milioane de oameni în doar câteva ore.

Dar vacanța cuplului nu este una lipsită de evenimente. Mai mulți suporteri ai starului de la Juventus au reperat iahtul acestuia și au început să le cânte lui Cristiano Ronaldo și Georginei Rodriguez, care a râs în timp ce îi filma pentru Instagram. Nici Ronaldo nu stă departe de rețelele sociale. Fotbalistul a postat și el mai multe fotografii din vacanță, cu caption-ul „Nimic nu se compară cu a-ți sărbători victoriile alături de cei pe care îi iubești”. Ronaldo n-a reușit însă să marcheze în ultimele meciuri și este destul de aproape să piardă trofeul „Gheata de aur”.

Luna trecută, Georgina Rodriguez a postat o altă imagine de pe iaht din timpul vacanței lor în Portofino, iar cine a fost atent a putut observa un superb inel cu diamant pe degetul inelar.

Cristiano a cunoscut-o pe Georgina într-un magazin Gucci din Madrid, unde aceasta lucra. Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt într-o relație de la sfârșitul anului 2016. Georgina este prima iubită care îi oferă starului un copik, ceilalți copii ai fotbalistului fiind aduși pe lume de mame surogat.

Citește și:
Pagina de Wikipedia a lui Meghan Markle a fost modificată înainte ca relația ei cu Prințul Harry să devină publică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people