Pagina de Wikipedia a lui Meghan Markle a fost modificată înainte ca relația ei cu Prințul Harry să devină publică

Nu se știe cine a făcut mai multe modificări la pagina de Wikipedia a lui Meghan Markle înainte să se afle despre idila ei cu Prințul Harry.

Pagina de Wikipedia a lui Meghan Markle a fost modificată înainte ca relația ei cu Prințul Harry să devină publică

Exact înainte ca vestea relației cu Prințul Harry să facă înconjurul lumii, pagina lui Meghan Markle de Wikipedia a fost modificată drastic. Dintr-odată, nu se mai menționa nimic despre cariera de model a actriței din Suits, ci că ar fi activistă și implicată în acțiuni de filantropie. 

Schimbările la pagina de Wikipedia au avut loc pe 9 octombrie 2016, când Meghan Markle ieșea deja cu Prințul Harry, cu câteva săptămâni înainte ca dragostea lor ascunsă să ajungă în atenția presei. Primul detaliu care a dispărut a fost cel care menționa că Meghan este „modelul care a obținut locul 24 la ediția americană a emisiunii televizate Deal or No Deal. Ce a venit în loc? O mențiune că „Meghan Markle este implicată activ în viața socio-politică. A lucrat și în cadrul organizației pentru femei a ONU  și a prezentat la sediul Organizației Națiunilor Unite campania pentru egalitatea de gen HeforShe”.

La pagina ei de Wikipedia s-a mai adăugat și faptul că ar fi fondatoarea The TIG, blogul ei de lifestyle din acea perioadă, iar altcineva a adăugat și niște link-uri către site două zile mai târziu.

Schimbările au fost făcute în mod anonim de pe o adresă IP care duce la o firmă de PR din Los Angeles care nu are însă nicio legătură cu Meghan Markle. Jurnaliștii de la The Telegraph speculează că aceste schimbări ar fi putut fi făcute de către prieteni care erau conștienți de faptul că idila publică dintre Meghan Markle și Prințul Harry va deveni publică.

Conform unei noi cărți despre ducii de Sussex ce urmează să apară, Prințul Harry vorbea cu Meghan Markle de pe un cont secret de Instagram la începutul relației lor, presărată de asemenea cu întâlniri secrete în Palatul Kensington.

Reprezentanții lui Meghan Markle nu au făcut încă niciun comentariu pe marginea acestui subiect.

Citește și:
Prințul William a vorbit cu David Beckham și alți sportivi despre importanța sănătății mintale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people