Adevărul despre conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Fostul cuplu regal de curând stabilit pe coastele Californiei se bucură de o nouă carte biografică, în care mai multe scandaluri din presă sunt demontate.

Adevărul despre conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton

The Times și The Sunday Times au publicat pasaje din noua carte biografică ce urmărește viața lui Meghan Markle și a Prințului Harry, Finding Freedom, înainte de lansarea oficială.

Scrisă de un editor al revistei Harper’s Bazaar, Omid Scobie în colaborare cu o colegă corespondent al familiei regale, Carolyn Durand, volumul prezintă dintr-un unghi mult mai apropiat evenimentele care au dus în final la decizia celor doi de a renunța la titlurile și îndatoririle regale.

Recentele informații au reușit chiar să demonteze lunga dezbatere a britanicilor despre neînțelegerile dintre Meghan Markle și Kate Middleton, sau zvonurile conform cărora actrița ar fi făcut-o pe soția Prințului William să plângă în timpul unei probe de haine. „Meghan a fost și ea de acord cu faptul că cele două nu erau chiar cele mai bune prietene. Relația lor nu a evoluat prea mult de când era iubita lui Harry”, explică Scobie și Durand. „Chiar dacă Meghan a înțeles precauția lui Kate de atunci, ele nu s-au apropiat prea mult nici după ce au devenit „colege” de atribuții regale, după ce actrița s-a căsătorit cu fratele lui William.”

Nu erau chiar apropiate, „însă nu erau nici în război una cu cealaltă”, mai adaugă ei. „Adevărul e că cele două pur și simplu nu se cunoșteau atât de bine.” Chiar și așa, distanța dintre cele două nu a dus neapărat la un „conflict regal”, precum raportau tabloidele.

Autorii nu iau în serios nici știrea falsă care spunea cum Meghan ar fi făcut-o pe Kate să plângă în timpul unor probe de haine, la scurt timp după nașterea Prințului Louis. „Au apărut zvonuri atunci, înainte de nuntă, care spuneau că Meghan a lăsat-o pe Kate plângând în timp ce Prințesa Charlotte proba ținuta de domnișoară de onoare”, încep ei să explice.

Kate tocmai ce născuse, și era oricum destul de sensibilă”, spunea o sursă apropiată. Au apărut zvonurile potrivit cărora „cererile stricte” ale lui Meghan ar fi făcut-o pe Kate să plângă.” După cum apare în noua publicație, „Mai mulți asistenți ai casei regale confirmă acum că nu a existat niciun astfel de eveniment neplăcut în timpul unei probe.” La acel moment, totuși, un asistent al Palatului Kensington le-ar fi numit pe cele două ducese „persoane foarte diferite”, alimentând astfel zvonurile neplăcute.

O altă sursă apropiată celor doi autori, care chiar ar fi participat la probele din luna mai, descrie aceste afirmații ca fiind „încurcate”: „Nu toți copiii cooperau, era o nebunie în jur. Toți încercam să ajutăm cum puteam, dar nu e niciodată ușor cu copiii la probe. Totuși, nimeni nu a plâns”, mărturisește aceasta. „Iar în final, totul a mers bine. Kate și Meghan erau amândouă ușor stresate dar s-au comportat decent.”

Aceleași surse le-au povestit lui Scobie și Durand frustrarea față de atitudinea casei regale, mai exact faptul că nu i-au lăsat să vorbească și să clarifice mai ușor situația.

Așadar, se pare că Meghan și Kate n-au fost niciodată într-un „război” una cu cealaltă, așa cum susținea presa, ci doar nu erau prea apropiate. Așa cum a fost descrisă situația și în Finding Freedom, „A fost drăguț să primească flori de ziua ei, însă Meghan ș-ar fi dorit o susținere mai mare în perioadele dificile cu presa.”

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle dau în judecată paparazzi pentru fotografiile făcute cu fiul lor, Archie

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video