Tatăl lui Meghan Markle spune că fiica ei și Prințul Harry ar trebui să nu se mai plângă atât

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, continuă seria de atacuri la adresa fiicei sale și a Prințului Harry.

Tatăl lui Meghan Markle spune că fiica ei și Prințul Harry ar trebui să nu se mai plângă atât

Conflictul dintre Prințul Harry, Meghan Markle și tatăl acesteia, Thomas Markle, este binecunoscut, iar presa nu a făcut decât să înrăutățească această situație, speculând orice tensiune dintre cei doi. Într-un interviu recent acordat publicației The Sun, Thomas Markle este necrutățor cu foștii duci de Sussex.

„Ăsta e cel mai prost moment în care să te plângi – pentru că toată lumea suferă din cauza pandemiei de coronavirus. Îmi iubesc fiica, dar nu îmi place felul în care a ajuns”, a spus Thomas Markle. Relațiile dintre cei doi s-au răcit și mai multe după ce Prințul Harry și Meghan Markle au decis să părăsească familia regală britanică. „Este dezamăgitor deoarece trăia visul oricărei fete. Fiecare fată vrea să devină o prințesă și ea a primit asta și acum dă cu piciorul la tot, și se pare că o face pentru bani”, declara atunci tatăl lui Meghan Markle.

Omid Scobie și Carolyn Durand, autorii unei cărți despre cuplul Harry-Megan intitulate Finding Freedom ce urmează să se lanseze, susțin că Meghan Markle este furioasă pe tatăl ei pentru că aceasta ar fi mințit că fiica sa și-a regizat fotografiile de dinainte de nuntă împreună cu paparazzi.

Thomas Markle a declarat în trecut că a fost devastat pentru că nu a putut participa la nunta fiicei sale pentru că a suferit un atac de cord. Noua carte susține și că Meghan Markle i-a trimis mai multe mesaje tatălui ei, rugându-l să vină la nuntă, dar aceste mesaje au rămas nerăspunse, chiar și în noaptea nunții. „Am încercat să te contactez toată săptămâna, dar nu răspunzi la apelurile sau mesajele noastre. Sunt foarte îngrijorată în privința stării tale de sănătătate și a siguranței tale, așa că am luat toate măsurile necesare protejării tale, dar nu știu ce altceva aș mai putea face dacă nu ne răspunzi… Ai nevoie de ajutor?” Așa sună unul dintre mesajele trimise de Meghan Markle, după cum reiese dintr-o serie de documente depuse recent la Înalta Curte de Justiție din Londra.

Citește și:
Unde își petrec luna de miere Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video