Unde își petrec luna de miere Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au plecat în luna de miere și nu au ales o destinație exotică, așa cum ne-am fi așteptat.

Unde își petrec luna de miere Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi

După ce Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au avut parte de o ceremonie secretă pe 17 iulie, cei doi se bucură acum de luna de miere. Iar dacă ne-am fi gândit că va fi una într-o destinație exotică, ei bine, au ales un loc destul de previzibil.

„Ei sunt într-o lună de miere în Franța”, a dezvăluit o sursă pentru publicația People, adăugând că Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi plănuiesc o altă călătorie pentru luna viitoare. „Au în plan o lună de miere mult mai extravagantă pentru luna august”, a spus sursa.

„Cei doi și-au dorit foarte mult să se căsătorească. Au vrut ca totul să fie clasic, elegant și restrâns. A fost foarte romantic”, a declarat un prieten.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în secret pe 17 iulie. Ceremonia a avut loc la Palatul Windsor și au fost prezenți 20 de invitați, printre care și Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh.

Palatul Buckingham a confirmat prin intermediul unui comunicat că nunta a avut loc pe 17 iulie. „Ceremonia privată a Prințesei Beatrice cu Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc vineri, 17 iulie, la 11 dimineața la Royal Chapel of All Saints din cadrul Royal Lodge, Windsor. La ceremonia desfăşurată în cadru restrâns au participat Regina, Ducele de Edinburgh şi alţi membri ai familiei regale. Căsătoria s-a desfăşurat cu respectarea recomandărilor Guvernului.”

În decembrie 2019, Prințesa Beatrice și-a anulat petrecerea de logodnă în urma scandalului în care e implicat tatăl ei, Prințul Andrew, din cauza legăturii pe care o avea cu Jeffrey Epstein, acesta fiind acuzat că a făcut sex cu minore.

Fiica Prințului Andrew și a Ducesei de York, Prințesa Beatrice, și Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în septembrie 2019, în timpul unei vacanțe în Italia, anunțul fiind făcut de Palatul Buckingham. Imaginile folosite pentru acest anunț au fost făcute de Prințesa Eugenie, cea care s-a căsătorit în octombrie 2018 cu Jack Brooksbank. Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi plănuiau să se căsătorească pe 29 mai, însă, în urma pandemiei, cei doi au fost nevoiți să anuleze nunta

Citește și:
Ce planuri are Meghan Markle pentru sărbătorirea zilei sale de naștere

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people