Se pare că Prințul Andrew a lăsat un top model să se așeze pe tronul reginei Marii Britanii

Prințul Andrew intră din nou în atenția presei. De data aceasta, prin faptul că obișnuia să își impresioneze prietenii prezentându-le Palatul Buckingham.

Se pare că Prințul Andrew a lăsat un top model să se așeze pe tronul reginei Marii Britanii

Cunoscut în Regatul Marii Britanii sub porecla „Randy Andy, Prințul Andrew a trebuit să renunțe la îndatoririle regale după ce au ieșit la suprafață mai multe cazuri în care acesta a avut un comportament abuziv față de femei. Prietenia cu abuzatorul condamnat Jeffrey Epstein a contrariat pe toată lumea, iar această poveste de care aflăm acum nu îl pune nici ea într-o lumină mai bună. Dimpotrivă.

Se pare că în anii 2000, Prințul Andrew o curta pe Caprice Bourret, un top model care a apărut recent în reality show-ul Dancing on Ice. Între cei doi nu s-a întâmplat mare lucru, pentru că, potrivit prietenilor ei, Bourret nu prea îl plăcea pe prinț, dar aceasta a fost invitată la cină la Palatul Buckingham.

O sursă apropiată de Caprice Bourret a declarat pentru ziarul The Sun că Prințul Andrew „a invitat-o la Palatul Buckingham de două ori și o dată s-a așezat pe tronul reginei.” Apropierea dintre prinț și top model l-a făcut gelos pe Prințul Harry, care avea un poster cu Bourret în camera sa.

Bourret a încheaiat-o cu Prințul Andrew după ce presa a început să vorbească despre o posibilă legătură dintre cei doi. Aceeași sursă spune că aceasta nu i-a mai dat niciun semn, dintr-odată: „Caprice nu i-a mai răspuns la telefon. Prințul Andrew a fost întotdeauna un gentleman, dar pur și simplu, nu îl plăcea și s-a enervat foarte tare când un ziar a făcut o legătură între cei doi – nu era genul ei și îl găsea destul de insipid”.

Top modelul i-a făcut în schimb legătura cu Denise Martell, maseuză și vindecătoare energetică, cu care a Prințul Andrew a avut o relație de un an. O sursă regală a declarat că ar fi de necrezut ca acesta să le arate prietenilor lui Palatul Buckingham: „E destul de ciudat să faci asta, pentru că Regina ar putea da peste ei în orice moment”.

Nimeni de la Palatul Buckingham nu a dorit să comenteze aceste acuzații.

Citește și:
Archie va rămâne în Canada în timpul în care Meghan Markle și Prințul Harry se vor afla în Marea Britanie.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people