Archie va rămâne în Canada în timpul în care Meghan Markle și Prințul Harry se vor afla în Marea Britanie

Se pare că Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex, nu își va însoți părinții în Marea Britanie în următoarele săptămâni.

Archie va rămâne în Canada în timpul în care Meghan Markle și Prințul Harry se vor afla în Marea Britanie

Prințul Harry se află deja în Marea Britanie, participând și la câteva evenimente importante pentru cauzele pe care le sprijină, iar Meghan Markle urmează să ajungă în Londra săptămâna aceasta.

Deși fanii se vor bucura să îi vadă din nou pe Ducele și Ducesa de Sussex, aceștia nu vor avea ocazia să îl vadă și pe Archie, fiul acestora, deoarece se pare că el va rămâne în Canada. Potrivit The Time, „Meghan îl va lăsa pe Archie în Canada pe perioada acestei călătorii. Când Ducesa de Sussex se va întoarce în Marea Britanie pentru ultimele angajamente regale cu Prințul Harry, care a ajuns săptămâna trecută, ea își va lăsa fiul în vârstă de nouă luni în Canada”, la fel cum a procedat și în ianuarie.

Fanii familiei regale nu sunt singurii care vor fi dezamăgiți de absența lui Archie, decizia Ducelui și Ducesei de Sussex afectând-o și pe Regina Elisabeta a II-a. Potrivit aceleiași publicații, „Știrile vor fi dezamăgitoare pentru regină și pentru membrii familiei regale, care se pare că sunt ‘foarte triști’ că l-au văzut atât de puțin pe Archie de la nașterea sa”.

Meghan și Harry au explicat deja că pentru ei cea mai importantă este siguranța fiului lor. Într-o declarație publicată pe contul Ducelui și Ducesei de Sussex, în care se explică toate schimbările care vor avea loc în perioada următoare, se vorbește și despre nevoia de securitate. „S-a stabilit că Ducele și Ducesa de Sussex vor avea în continuare nevoie de securitate pentru a se proteja pe ei și pe fiul lor.”

Ducele și Ducesa de Sussex vor fi prezenți împreună la Endeavor Fund Awards pe 5 martie, la Festivalul de Muzică Mountbatten pe 7 martie și la slujba organizată în onoarea Commonwealth, la Westminster Abbey, pe 9 martie.Prințul Harry va merge singur la Silverstone Experience pentru a-l întâlni pe Lewis Hamilton pe 6 martie, iar Meghan va participa la mai multe evenimente dedicate Zilei Internaționale a Femeilor pe 8 martie.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au un plan de rezervă, în caz că separarea de familia regală nu le este benefică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people