Prințul Harry și Meghan Markle au un plan de rezervă, în caz că separarea de familia regală nu le este benefică

Prințul Harry și Meghan Markle au luat în considerare toate aspectele atunci când au decis să se separe de familia regală britanică.

Prințul Harry și Meghan Markle au un plan de rezervă, în caz că separarea de familia regală nu le este benefică

Pe măsură ce noi detalii apar despre viața Ducilor de Sussex după decizia de a renunța la rolul din familia regală britanică, se pare că cei doi au luat în considerare toate aspectele, inclusiv cel în care separarea nu le este benefică.

Pe 19 februarie reprezentanții Palatului Buckingham au confirmat că Meghan Markle și Prințul Harry își vor începe în mod oficial noua viață, fără titluri regale, pe 31 martie, precizând că „va urma o perioadă inițială de 12 luni în care se va analiza modul în care acest acord este benefic sau nu ambelor părți”.

La câteva zile după acest anunț, a devenit public faptul că cei doi nu mai au dreptul de a folosi termenul royal pentru proiectele lor personale deoarece nu mai sunt membri activi ai familiei regale britanice.

Deși Regina „respectă dorința celor doi” de a avea mai multă libertate și de a deveni independenți din punct de vedere financiar, nu există nicio garanție că planul Ducilor de Sussex va avea succes. Potrivit unui articol publicat în Vanity Fair, Meghan Markle și Prințul Harry au luat în considerare faptul că planul lor ar putea eșua, însă „au și un plan de rezervă”.

„El a pornit la drum știind că își poate pierde titlul regal, însă libertatea lui este mult mai importantă decât asta”, a declarat un prieten apropiat al Prințului Harry. Cât despre ce include acest plan de rezervă, aceeași sursă a declarat că „detaliile sunt confidențiale, însă un lucru este sigur: nu include revenirea ca membri seniori în familia regală și reluarea angajamentelor regale”.

În ciuda criticilor primite după anunțarea deciziei, Prințul Harry este încrezător că a luat decizia perfectă: „Decizia pe care am luat-o pentru mine și soția mea ca să ne retragem nu este o decizie luată ușor”, a explicat Harry într-un discurs susținut la mijlocul lunii ianuarie. „Au existat multe luni de discuții după atâția ani de încercări. Și știu că nu am totul pus la punct, însă în acest caz chiar nu exista o altă opțiune”.

Prin intermediul unei declarații publicate zilele trecute pe website-ul lor oficial, cei doi au vorbit despre această decizie și cât de greu le este întreg procesul. Conform declarației: „În ultima lună și jumătate, Ducele și Ducesa au rămas implicați în acest proces, ceea ce este de la sine înțeles unul destul de trist pentru ei, având în vedere apropierea față de Altețele Regale și de echipa lor dedicată.”

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle, declarații sincere despre decizia lor de a se retrage din familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people