Prințul Harry și Meghan Markle, declarații sincere despre decizia lor de a se retrage din familia regală

Prințul Harry și Meghan Markle vorbesc cu sinceritate după ce au decis să renunțe la titlul de membri seniori ai familiei regale.

Prințul Harry și Meghan Markle, declarații sincere despre decizia lor de a se retrage din familia regală

Acum câteva zile, o declarație emisă de biroul de presă de la Palatul Buckingham spunea că Meghan Markle și Prințul Harry își vor începe în mod oficial noua viață, fără titluri regale, pe data de 31 martie.

Prin intermediul unei declarații publicate pe website-ul oficial, cei doi au vorbit despre această decizie și cât de greu le este întreg procesul. Conform declarației: „În ultima lună și jumătate, Ducele și Ducesa au rămas implicați în acest proces, ceea ce este de la sine înțeles unul destul de trist pentru ei, având în vedere apropierea față de Altețele Regale și de echipa lor dedicată.”

Conform declarației pe care ei au publicat-o, Meghan Markle și Prințul Harry nu intenționează să mai folosească termenul de „royal” din momentul în care va avea loc tranziția lor în primăvara acestui an deoarece ei nu vor mai fi membri activi ai familiei regale britanice. În plus, s-a convenit ca organizația lor caritabilă pe care vor să o înființeze să nu poarte denumirea de „Sussex Royal” sau orice altă formulare care să conțină termenul de „royal.”

Cu siguranță decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle a luat prin surprindere pe toată lumea. În același timp, în urma declarației a mai fost dezvăluit și faptul că „Ducele și Ducesa au împărtășit personal echipei lor decizia în luna ianuarie și de atunci au lucrat împreună pentru ca tranziția lor să fie cât mai liniștită.”

Ducele și Ducesa de Sussex se vor întoarce din Canada, locul în care au decis să se mute, pentru un eveniment în onoarea Commonwealth (Comunitatea Națiunilor) care va avea loc pe data de 9 martie la Westminster Abbey. Acest eveniment este printre ultimele la care ei vor fi prezenți înainte de a intra în vigoare schimbările privind statutul lor regal, începând cu primăvara acestui an.

De asemenea, acum câteva zile, Regina Elisabeta a II-a a decis că Meghan Markle și Prințul Harry nu vor putea folosi brand-ul Sussex Royal. Această decizie nu îi va afecta deoarece ei fost „inteligenți în privința cauzelor pe care le-au susținut” și în „privința mesajelor pe care le-au transmis”, a declarat un expert.

Citește și:
De ce nu vor fi foarte afectați Meghan Markle și Prințul Harry de decizia Reginei de a le interzice să folosească Sussex Royal

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people