Ce planuri are Meghan Markle pentru sărbătorirea zilei sale de naștere

Pe 4 august, Meghan Markle va împlini 39 de ani și surse apropiate fostei actrițe au dezvăluit și ce planuri are aceasta.

Ce planuri are Meghan Markle pentru sărbătorirea zilei sale de naștere

Pe 4 august, Meghan Markle va împlini 39 de ani și, potrivit unor surse apropiate fostei actrițe, Meghan a făcut deja unele planuri, însă nu știe sigur dacă acestea se vor putea concretiza din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa a precizat că „Meghan vrea să își sărbătorească ziua de naștere în Montecito, în apropierea orașului Los Angeles, unde locuiește acum cu Prințul Harry și fiul lor, Archie. Ea vrea să petreacă acolo un weekend împreună cu un grup de prieteni apropiați, însă ia în considerare și restricțiile impuse de guvernul american pe fondul pandemiei de coronavirus”.

O sursă a declarat pentru The Daily Mail că „Meghan și Harry se simt captivi”, un sentiment cu care cu siguranță mulți dintre noi s-au confruntat pe durata carantinei. „Așa că Meghan a decis să își facă curaj și să organizeze o escapadă de weekend cu mama ei și câțiva dintre cei mai apropiați prieteni, însă anunțându-i din timp pe toți că trebuie să respecte absolut toate regulile de distanțare socială”.

Resort-ul din Montecito, unde Meghan intenționează să își sărbătorească ziua de naștere, se află la nici 90 de minute de condus de Los Angeles, iar sursa a precizat că „toți invitații care vor confirma prezența trebuie înainte să facă un test pentru a vedea dacă sunt sau nu infectați cu coronavirus. Mai mult chiar, cu toții își vor petrece timpul împreună în totalitate în exterior, astfel încât să poată pune în aplicare regulile de distanțare socială”.

Indiferent cum își va petrece până la urmă ziua de naștere, sursa a mai precizat că „Meghan vrea o petrecere restrânsă. A spus că nu vrea să pară iresponsabilă în condițiile actuale”. Nu e de mirare că la scurt timp de la aflarea acestor planuri, numeroși critici au început să analizeze decizia lui Meghan, mulți spunând că este o idee foarte proastă și deloc realistă în condițiile actuale.

Citește și:
Ar trebui Ducele și Ducesa de Cambridge să se angajeze în viitor? Britanicii refuză să mai întrețină familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video