Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în secret

După ce și-au anulat nunta din cauza pandemiei de coronavirus, Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în secret.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în secret

În ciuda faptului că și-au anulat nunta din cauza pandemiei de coronavirus, Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în mare secret.

Ceremonia a avut loc la All Saints Chapel, iar alături de ei au fost 20 de invitați pentru a se respecta măsurile de siguranță impuse de pandemie. Au participat și Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh. Un prieten apropiat a declarat pentru The Sun faptul că: „Ei își doreau foarte mult ca Regina să vină, așa că nunta loc a avut loc înainte ca ea să plece la Balmoral și a fost o ocazie minunată. Mai mulți invitați au fost dezamăgiți pentru că nu au putut ajunge, însă motivul este de la sine înțeles. Sunt o familie normală și au făcut sacrificii ca noi toți și au așteptat cu nerăbdare să aibă parte de o ceremonie minunată.”

Palatul Buckingham a confirmat prin intermediul unui comunicat că nunta a avut loc pe 17 iulie. „Ceremonia privată a Prințesei Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc vineri, 17 iulie, la 11 dimineața la Royal Chapel of All Saints din cadrul Royal Lodge, Windsor.”

În decembrie 2019, Prințesa Beatrice și-a anulat petrecerea de logodnă în urma scandalului în care e implicat tatăl ei, Prințul Andrew, din cauza legăturii pe care o avea cu Jeffrey Epstein, acesta fiind acuzat că a făcut sex cu minore.

Fiica Prințului Andrew și a Ducesei de York, Prințesa Beatrice, și Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în septembrie 2019, în timpul unei vacanțe în Italia, anunțul fiind făcut de Palatul Buckingham. Imaginile folosite pentru acest anunț au fost făcute de Prințesa Eugenie, cea care s-a căsătorit în octombrie 2018 cu Jack Brooksbank. Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi plănuiau să se căsătorească pe 29 mai, însă, în urma pandemiei de coronavirus, cei doi au fost nevoiți să anuleze nunta

După nuntă, Beatrice va primi un nou titlu regal, însă nu din partea familiei regale britanice, ci din partea familiei lui Edoardo. Acesta nu este doar un om de afaceri italian, ci este și un aristocrat, el fiind fiul contelui Alessandro Mapelli Mozzi.

Edoardo este deja multimilionar și și-a fondat propria firmă de consultanță în 2007. Această companie se ocupă cu găsirea și dezvoltarea unor locuințe pentru cele mai bogate persoane din lume. El a mai fost căsătorit înainte și are un fiu. Având în vedere că la rândul lui, Edoardo moștenește titlul tatălui său, Beatrice va deveni o contesă.

Citește și:
Prințul Christian de Honovra și Alessandra de Osma au devenit părinți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people