Prințul Harry și Meghan Markle dau în judecată paparazzi pentru fotografiile făcute cu fiul lor, Archie

Prințul Harry și Meghan Markle se luptă în continuare cu presa tabloidă și au dat în judecată niște fotografi care le-au violat intimitatea.

Prințul Harry și Meghan Markle dau în judecată paparazzi pentru fotografiile făcute cu fiul lor, Archie

Chiar dacă au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California, Prințul Harry și Meghan Markle nu au scăpat de atenția nedorită din partea presei de scandal, care le urmărește în continuare fiecare mișcare. Aceștia s-au văzut nevoiți să intenteze un proces pentru a împiedica vânzarea și publicarea unor fotografii cu fiul lor, Archie.

Harry și Meghan Markle acuză paparazzi că le-au violat intimitatea, folosindu-se de drone și teleobiective pentru a le fotografia fiul de numai un an. În fotografiile în cauză, acesta ar apărea alături de părinții săi, în curtea casei lor din Los Angeles. Foștii Duci de Sussex au invocat așa-numita lege anti-paparazzi din California, care îi incriminează pe cei care violează spațiul aerian ale proprietăților private pentru a face fotografii.

Plângerea Prințului Harry și a lui Meghan Markle sună cam așa: „Această acțiune în instanță vine ca răspuns la eforturile asidue și chiar șocante ale publicațiilor tabloide de a pătrunde în intimitatea unui copil de 14 luni, din dorința și responsabilitatea oricărui părinte de a face ceea ce e necesar pentru a-și proteja copiii de această nebunie.”

Prințul Harry și Meghan Markle construiseră un gard foarte înalt pentru a-i împiedica pe paparazzi cu teleobiective să îi fotografieze în casa lor. Asta a dus la apariția dronelor care le survolau proprietatea, uneori și de trei ori pe zi. Unii fotografi au încercat chiar să facă niște găuri în gard pentru a-i putea fotografia.

„Reclamanții au făcut tot ce le stă în putere să stea departe de lumina reflectoarelor, mai puțin când vine vorba de munca lor, pe care o consideră demnă de atenție. Aceștia vor să continue munca lor de impact public care e atât de importantă pentru ei, în timp ce au o viață privată, la care orice familie are dreptul”, se mai spune în plângerea intentată fotografilor care nu au fost încă identificați.

Citește și:
Demi Lovato s-a logodit! Modul emoționant în care a făcut marele anunț

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people