Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au logodit, după o relație de doi ani

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-ar fi logodit zilele acestea, potrivit mai multor surse care au declarat că Georgina este deja în căutarea unei rochii de mireasă.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au logodit, după o relație de doi ani

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au fost văzuți purtând verighete în timpul unei cine romantice la Zela, în Londra, Georgina postând o fotografie pe Instagram în care se poate observa foarte clar inelul cu diamant, alături de o geantă Prada și un cocktail.

Ziarul portughez Correio da Manha a anunțat veștile citând o sursă apropiată celor doi, spunând „Cristiano deja a cerut-o pe Gio în căsătorie. Nunta va avea loc, dar foarte puține persoane cunosc detalii. Tot ceea ce se știe în acest moment este că Gio deja a probat câteva rochii de mireasă'.

https://www.instagram.com/p/BqKXw-OgFy4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Zvonurile conform cărora Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-ar căsători au pornit încă din luna iunie a acestui an, la meciul dintre Portugalia și Maroc, din cadrul FIFA World Cup Rusia.  Într-una din pauzele meciului, Georgina Rodriguez a fost surprinsă în timp ce îi arăta prietenei sale inelul cu diamant de pe mână. Mai mult decât atât, cele două au împărtășit o veste cu adevărat uimitoare, având în vedere expresia de pe fața prietenei sale.

Cristiano a cunoscut-o pe Georgina într-un magazin Gucci din Madrid, unde aceasta lucra. Georgina Rodriguez și starul echipei de fotbal Real Madrid sunt într-o relație de la sfârșitul anului 2016 și au împreună o fiică, pe nume Alana Martina. Georgina este prima iubită care îi oferă starului un copil. Fotbalistul mai are trei copii, un băiat (Cristiano Jr.) și o pereche de gemeni (Eva și Mateo), toți fiind aduși pe lume de mame surogat. 

Citește și:
Imagine adorabilă cu Cristiano Ronaldo și cei 4 copii ai săi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people