Imagini inedite cu Mădălina Ghenea și Ed Westwick în filmul Deep Fear

Mădălina Ghenea și Ed Westwick sunt protagoniștii peliculei Deep Fear și au apărut fotografii inedite cu cei doi în acest film.

Imagini inedite cu Mădălina Ghenea și Ed Westwick în filmul Deep Fear

Mădălina Ghenea și Ed Westwick joacă împreună în Deep Fear, un thriller regizat de către Marcus Adams. 

Recent, au apărut și primele fotografii oficiale cu Mădălina Ghenea și Ed Westwick în filmul Deep Fear. Compania de distribuție de filme Oxenaar Entertainment a publicat pe Instagram câteva imagini din această peliculă. 

Una dintre fotografii îi înfățișează pe Mădălina Ghenea și Ed Westwick, protagoniștii filmului regizat de Marcus Adams. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oxenaar Entertainment (@oxenaar_entertainment)

După apariția în House of Gucci, filmul regizat Ridley Scott în care a interpretat-o pe Sophia Loren, jucând alături de alte staruri de la Hollywood, Mădălina Ghenea a acceptat o nouă provocare în ceea ce privește viața ei profesională.

În urmă cu câteva luni, s-a aflat faptul că Mădălina Ghenea va interpreta rolul principal în filmul Deep Fear. Actrița o va juca pe tânăra Naomi, care pleacă într-un sejur în Grenada pentru a-și întâlni partenerul de viață. În urma unui accident, Naomi va fi nevoită să salveze o navă și să rămână în viață. În această peliculă, Mădălina Ghenea joacă alături de Ed Westwick, actorul cunoscut pentru rolul lui Chuck Bass din celebrul serial Gossip Girl.

Mădălina Ghenea le-a arătat deja fanilor care o urmăresc pe Instagram o serie de cadre de la filmările acestei pelicule.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

De asemenea, actrița s-a fotografiat și alături de Ed Westwick, colegul ei din Deep Fear, și cel care îl va juca pe Jackson.

În ceea ce privește personajul pe care îl va interpreta în filmul Deep Fear, Mădălina Ghenea a făcut declarații despre acest rol, într-un interviu, citată de publicația Hollywood Reporter. De asemenea, actrița a dezvăluit că timp de o lună s-a pregătit pentru rolul acesta, urmând un antrenament de scufundări.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de DEEP FEAR (@deepfearmovie)

Regizorul Marcus Adams a gândit un rol principal pentru Mădălina Ghenea.

„Personajele narcos răuvoitoare se juxtapun acut cu Naomi și Jackson, un cuplu serios și onorabil care îndrăznește să-și trăiască visul de a conduce o afacere cu iahturi în Indiile de Vest. Oameni obișnuiți, introduși într-o situație extraordinară, Naomi și Jackson sunt forțați să lupte atât cu narcos, cât și cu unul dintre cei mai grozavi prădători ai naturii, creând o luptă care provoacă tensiune și frică la fiecare pas”, a declarat Marcus Adams.

Citește și:
Festivalul de la Cannes 2022: cele mai spectaculoase ținute din prima zi pe covorul roșu

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people