Eliminare neașteptată la Survivor România: „Cel mai bun să câștige”

Încă un concurent a părăsit competiția Survivor România. Ce declarații a făcut despre experiența din Republica Dominicană?

Eliminare neașteptată la Survivor România: "Cel mai bun să câștige"

Opt au început săptămâna, șapte au luptat aseară într-un joc extrem de greu în care nu a mai fost loc de nicio prietenie sau veche alianță. Fiecare concurent a înțeles importanța acestei etape din competiția Survivor România și a dat totul pe traseu. S-a simțit în fiecare pas făcut și în fiecare aruncare ratată că pentru eroii rămași în show, miza este la cele mai înalte cote. După o probă dificilă și un Consiliu încărcat, șase continuă drumul spre finală.

Jocul de aseară i-a adus în ultima rundă pe Elena și Blaze, iar victoria i-a aparținut concurentei care a făcut parte din tribul Faimoșilor și apoi al Vulturilor. Aceasta a demonstrat că este puternică și a reușit să se mai salveze pentru încă o zi. La Consiliul de Eliminare, votul colectiv l-a adus pe Marian Drăgulescu față în față cu Ionuț Popa, concurentul nominalizat de Elena.

În urmă cu doar o zi sărbătorea victoria în prima etapă a Confruntărilor Individuale, însă aseară, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, i-a dat vestea: Marian Drăgulescu este concurentul pentru care a avut loc ultimul joc și Consiliu. Înainte de a pleca, acesta a declarat:

„Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea. Mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct. Cel mai bun să câștige! Sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși cu alte provocări și oportunități se vor deschide. E o experiență pe care dacă aș fi ratat-o, nu aș fi știut ce aș fi pierdut…”, a declarat Marian Drăgulescu.

Doi concurenți au plecat acasă, diseară încă cineva își va vedea flacăra stinsă în competiție! Drumul spre finală e tot mai scurt, însă și probele tot mai grele. Cine va reuși să își găsească puterea pentru a câștiga jocul de astăzi? Cine se va vedea față în față cu pericolul de eliminare? Aflăm curând!

Citește și:
Mario Fresh, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Andreea Esca. Artistul și Alexia Eram formează un cuplu de cinci ani

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people