Câți bani ar fi câștigat TJ Miles pentru participarea la Survivor România. Suma este considerabilă

TJ Miles a fost eliminat de la Survivor România.

Câți bani ar fi câștigat TJ Miles pentru participarea la Survivor România. Suma este considerabilă

În luna ianuarie, 24 de concurenți porneau în aventura vieții lor. Rând pe rând, aceștia au trecut prin provocări de neegalat, unii au rămas în competiție și au rezistat, alții au plecat acasă și au revenit la viața de zi cu zi, iar câțiva li s-au alăturat pe parcurs. Dintre toți curajoșii care au acceptat provocarea, aseară, doar 8 dintre ei au aflat că au ajuns la confruntările individuale și că finala va avea loc pe 31 mai.

Prima parte a serii de eliminare i-a scos pe membrii celor două triburi pe traseu într-o probă de Comunicare cu o miză care le-a adus lacrimi în ochi: ocazia de a vorbi cu cei de acasă prin apel video. Cei care s-au bucurat de discuții cu iubitele sau mamele au fost Tigrii, iar fericirea resimțită de ei a fost de nedescris.

Însă, la fel a fost și tristețea când au ajuns la Consiliul de Eliminare! Acolo, Daniel Pavel le-a dat vestea: concurentul care pleacă acasă este TJ Miles. După ce a aflat că a fost eliminat de la Survivor România 2022, concurentul a făcut și câteva declarații:

„Era o surpriză dacă reușeam să rămân și faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân, nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja e setată, pentru că așa fac de fiecare dată. E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit și sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe.”

În ciuda faptului că este dezamăgit că a părăsit Survivor România, TJ Miles preferă să fie recunoscător pentru această experiență. 

„Competiția asta schimbă mulți oameni, unii în bine, alții în rău, dar întotdeauna fiecare din noi trebuie să plece cu ceva de aici, să învețe ceva. Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător. Trebuie numai să știi cum să înveți din fiecare pierdere ca să fii și mai bun și în final drumul tău o să se ducă exact unde trebuie. Ai încredere, ai răbdare și ține capul sus întotdeauna”, a adăugat TJ Miles. 

TJ Miles a fost concurent în cadrul Survivor România timp de 18 săptămâni, iar participarea la competiția din Republica Dominicană i-a adus o sumă considerabilă, așa cum scrie presa mondenă, chiar dacă nu a câștigat marele premiu.

Potrivit cancan.ro artistul ar fi negociat un contract cu un onorariu de aproximativ 2000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în show. Astfel, după cele 18 săptămâni, TJ Miles ar fi obținut în jur de 36.000 de euro.

Citește și:
Mesajul transmis de Giulia Anghelescu la aniversarea a 10 de ani de căsătorie cu Vlad Huidu: „Doar așa poți să ții o relație pe termen foarte lung'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people