Mario Fresh, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Andreea Esca. Artistul și Alexia Eram formează un cuplu de cinci ani

Mario Fresh a povestit despre prima întâlnire cu părinții iubitei sale, Alexia Eram.

Mario Fresh, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Andreea Esca. Artistul și Alexia Eram formează un cuplu de cinci ani

Mario Fresh și Alexia Eram trăiesc o poveste de dragoste ca în filme, iar relația lor devine tot mai strânsă odată cu trecerea timpului. Artistul și fiica Andreei Esca sunt împreună de aproximativ 5 ani, perioadă în care s-au confruntat cu bune și cu rele. În ciuda momentelor dificile și a tensiunilor dintre ei, dragostea lor a fost mai presus de orice.

Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram

Artistul și iubita lui au trecut împreună peste provocări și greutăți și s-au susținut reciproc în deciziile adoptate. Cei doi își amintesc cu drag despre momentele emoționante de la începutul relației lor și nu pot uita primele întâlniri cu familia. Mario Fresh a dezvăluit cum s-a desfășurat prima vizită la părinții Alexiei și prin ce stări emoționale a trecut atunci.

O fire deschisă, artistul a dat cărțile pe față și a mărturisit că a fost foarte emoționat atunci când s-a întâlnit pentru prima dată cu Andreea Esca, el în calitate de iubit al fiicei sale. Cu toate acestea, emoțiile și mai mari au fost prezente în momentul în care l-a întâlnit pe tatăl tinerei.

„Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta pentru că am fost primit cu căldură”, a declarat cântărețul pentru ego.ro.

Cu toate că emoțiile și-au spus cuvântul, Mario Fresh a fost primit cu brațele deschide de familia Alexiei. Ba mai mult, artistul se înțelege de minune cu prezentatoarea de știri de la Pro Tv, care îi aduce numai cuvinte de laudă.

Fiica Andreei Esca i-a cunoscut pe părinții iubitului ei într-o vizită la lași

De asemenea, Alexia Eram își amintește și ea cu lux de amănunte despre prima întâlnire cu părinții lui Mario. Vedeta a mers la Iași, orașul natal al iubitului ei, pentru a-i cunoaște pe cei care i-au dat viață. Și fiica Andreei Esca este foarte iubită de familia cântărețului, care au primit-o cu căldură în casa lor.

„Eu am mers la Iași într-un weekend, dar deja mai vorbisem cu ei pe video. El îi mai cunoștea (n.r. – pe părinții ei) de la diverse evenimente, dar ca fiind iubitul meu s-a prezentat în vara în care ne-am cunoscut”, a povestit Alexia pentru sursa citată.

Citește și:
Elwira Petre, dezvăluiri inedite despre experiența Asia Express la un an de la plecare: „O zi care a schimbat multe'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people