Alexia Eram a revenit în România, după ce a stat o lună în Dubai

După ce a stat o lună în Dubai, Alexia Eram s-a întors în România. Ce mesaj le-a transmis fanilor ei?

Alexia Eram a revenit în România, după ce a stat o lună în Dubai

După ce a stat o lună în Dubai alături de partenerul ei, Mario Fresh, Alexia Eram s-a întors în România și le-a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele de socializare faptul că le pregătește o mulțime de surprize.

Alexia Eram a fost cu mai multe ocazii în Dubai, însă de această dată a petrecut o lună. În plus, încă din primele zile în care a ajuns acolo, le povestea fanilor că este în căutarea unui apartament. 

„De data aceasta o să stăm pe o perioadă puțin mai lungă, nu știu cât, dar cu siguranță vom sta puțin mai mult. Tot contentul meu o să fie de aici, așa că dacă vreți să vedeți ceva în special să îmi lăsați mesaj, locurile pe care le vizitez, ce mănânc, antrenamentele mele. (…) Momentan ne căutăm un apartament și, ce să vă mai spun, este foarte cald. Sunt foarte încântată pentru tot ce urmează”, a povestit Alexia Eram pe Instagram în urmă cu o lună. 

Pentru că fanii ei au fost curioși să afle motivul pentru care a decis să stea o lună în Dubai, fiica Andreei Esca le-a răspuns: „Proiecte, content, networking, căldură.”

Acum, când s-a întors în România, Alexia Eram deja le-a spus fanilor că are în plan mai multe surprize despre care va discuta în curând.

„După o lună aici am foarte multe să vă povestesc și abia aștept să vedeți ce urmează în perioada care urmează”, a mai spus Alexia Eram.

„Am ajuns la 6 grade. Nu-mi era deloc dor, deloc”, a adăugat fiica Andreei Esca. 

Cât timp a fost în Dubai, Alexia Eram a publicat o mulțime de fotografii în mediul online și și-a ținut la curent urmăritorii cu toate activitățile pe care le-a făcut acolo și nu a uitat nici de stilul ei de viață. Fiica Andreei Esca a postat imagini din timpul antrenamentelor sale, dar și din localurile exclusiviste în care a mers alături de Mario Fresh.

Citește și:
Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, declarații inedite, la 4 ani de când s-a mutat în Londra: „Mama e mândră de mine'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people