Andreea Esca, declarații despre eventuala plecare de la ProTv: „E liber pentru orice candidat”

Andreea Esca a vorbit despre secretele meseriei sale și despre cariera îndelungată în televiziune.

Andreea Esca, declarații despre eventuala plecare de la ProTv: „E liber pentru orice candidat”

Andreea Esca este considerată o emblemă a postului de televiziune ProTv. Vedeta prezintă știrile zilei de aproximativ 27 de ani și nu s-a gândit până acum să renunțe la meseria ei sau să treacă în tabăra concurentă. Prezentatoarea TV a declarat că nu există limite în meseria ei, însă nu este ușor să rămâi la pupitrul știrilor o perioadă îndelungată.

Andreea Esca, despre secretul meseriei sale

Vedeta a vorbit deschis despre meseria sa în cadrul unui interviu pentru ego.ro și a dezvăluit și câteva aspecte importante ce țin de cariera în televiziune. După 27 de ani de experiență la pupitrul știrilor, Andreea Esca a spus care este secretul ei și cum a ajuns la succesul de astăzi, dar și ce atuuri ar trebui să prezinte o persoană care dorește să o astfel de meserie.

„Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune. De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori”, a declarat Andreea Esca.

Vedeta își susține fiica să urmeze o carieră în mediul online

Întrebată cum ar fi reacționat dacă fiica ei, Alexia Eram ar fi dorit să îi urmeze meseria și chiar să se viseze la pupitrul știrilor de la ProTv, Andreea a oferit un răspuns surprinzător. Vedeta a precizat că este loc pentru toată lumea, iar cine își dorește cu adevărat, va obține un astfel de post.

„Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat (râde)”., a spus vedeta pentru sursa citată.

Cu toate acestea, fiica prezentatoarei de la ProTv a ales o carieră diferită, însă tot în spațiul public. Alexia Eram este printre cele mai cunoscute vloggerițe din România, care se bucură de o comunitate strânsă de fani pe rețelele de socializare. Iubita lui Mario Fresh este creator de conținut și foarte apreciată pentru munca ei. Andreea Esca a declarat că încearcă tot posibilul pentru a-și proteja fiica de pericolele și răutățile din mediul online, însă uneori nu poate decât să îi ofere sfaturi.

„Aș vrea să o protejez de tot ce e rău, dar, atâta vreme cât îți alegi o profesie publică, are avantaje și dezavantaje și trebuie să fii obișnuit și să știi de la început în ce te bagi. Eu, din păcate, nu pot să o protejez de nimic, pot doar să îi spun ce am învățat până la această vârstă, mai departe e alegerea ei”, a mai declarat Andreea Esca pentru sursa mai sus menționată.

Citește și:
Selena Gomez a dat răspunsul perfect celor care îi critică înfățișarea: „Nu-mi pasă de greutatea mea'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people