Alexia Eram, declarație de dragoste emoționantă pentru Mario Fresh

Alexia Eram i-a făcut o declarație de dragoste partenerului ei, Mario Fresh.

Alexia Eram, declarație de dragoste emoționantă pentru Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de cinci ani. Deși de-a lungul timpului au apărut și speculații conform cărora ar întâmpina neînțelegeri și ar fi pe punctul de a se despărți, cei doi nu s-au lăsat afectați de aceste zvonuri și au demonstrat că au o relație solidă. 

Recent, Alexia Eram i-a făcut partenerului ei o declarație de dragoste pe rețelele de socializare. Fiica Andreei Esca a publicat un mesaj înduioșător, care a fost însoțit de o fotografie cu ea și Mario Fresh într-o ipostază tandră. 

„Dacă iubești pe cineva, iubește-l 100%. Spune-i fără vreun motiv, arată-i în fiecare zi cât de important/ă este pentru tine. Viața este scurtă și fragilă. Doar pentru că cineva este astăzi lângă tine nu înseamnă că va fi și mâine. Nu îl lua de bun și nu îți ascunde sentimentele. Totul este temporar, dar dragostea învinge mereu”, a fost mesajul transmis de Alexia Eram pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Fanii se întreabă când anume se vor căsători Alexia Eram și Mario Fresh. Artistul a făcut mărturisiri sincere despre acest subiect în cadrul unei emisiuni de pe canalul de YouTube theXclusive. Spre surprinderea tuturor, în ciuda faptului că el și fiica Andreei Esca sunt împreună de foarte mult timp, cei doi încă nu își fac planuri pentru a face acest pas. 

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel!”.

De asemenea, Mario Fresh a recunoscut că până acum nu a existat un moment în care să simtă să își ceară în căsătorie partenera. Artistul consideră că el și Alexia Eram mai au de parcurs anumite etape până când să se căsătorească.

„Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, a adăugat artistul. 

Citește și:
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, dezvăluiri după 10 ani de relație: „Am trecut împreună şi prin bune, și prin rele'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people