Elwira Petre, dezvăluiri inedite despre experiența Asia Express la un an de la plecare: „O zi care a schimbat multe”

Elwira Petre, soția lui Mihai Petre, a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare pentru a marca un an de la plecarea în Asia Express.

Elwira Petre, dezvăluiri inedite despre experiența Asia Express la un an de la plecare: „O zi care a schimbat multe”

Mihai și soția sa, Elwira Petre, au demonstrat că formează o echipă perfectă atât acasă, cât și în competiția „Asia Express‘. Cei doi au fost fericiții câștigători ai sezonului 4 și au parcurs Drumul Împăraților cu succes. La un an de la începerea celei mai aventuroase experiențe, coregrafii au făcut dezvăluiri inedite despre participarea la show și provocările cu care s-au confruntat de-a lungul emisiunii.

Elwira Petre a povestit despre prima zi în care a plecat cu Mihai Petre în Asia Express

Mihai și Elwira și-au întrecut limitele și au arătat că pot face față dificultăților și presiunii. „Asia Express” i-a pus la grea încercare, însă împreună s-au susținut și au trecut peste momentele care păreau imposibile. Cei doi își amintesc cu drag acum de momentul plecării, împlinindu-se fix un an de când s-au urcat în autocarul care i-a dus spre necunoscut.

Cu această ocazie, Elwira a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, fiind foarte activă în mediul online. Soția lui Mihai Petre și-a amintit despre primele emoții și le-a dezvăluit internauților că în urmă cu un an ea și partenerul ei de viață au plecat în Asia Express.

„Nu am să uit ziua asta. Fix pe 22 mai am plecat pe Drumul Împăraților. Țin minte când mi-am luat la revedere de la fetele și părinții noștri am intrat în taxi și m-a bufnit un plâns… Aproape tot drumul spre autocar se înghesuiau lacrimi în ochii mei. Nu știam atunci ce mă așteaptă. În capul meu se loveau o mie de gânduri: oare am făcut bine? Am organizat totul cum trebuie pentru fete? O să mă descurc în toată aventura @asiaexpressromania?”, a scris Elwira Petre pe rețelele de socializare.

Soția coregrafului, despre provocările de pe traseu

Aventura din Asia Express va rămâne tot timpul în amintirea lor și nu vor uita niciodată de provocările întâlnite pe traseu și greutățile cu care s-au confruntat. Elwira a precizat că acea zi, în care au urcat în autocarul care i-a dus spre Asia Express, a schimbat foarte multe în viața lor și s-au întors acasă nu doar cu un premiu de 30.000 de euro, ci și cu o experiență unică.

Deși le-a fost greu să stea departe de familie, cele două luni de competiție au trecut foarte repede. Soția juratului de la „Dancing on Ice” a transmis că este recunoscătoare că l-a avut pe acesta coechipier, iar împreună au muncit pentru a deveni câștigători.

„Și 2 luni au trecut imediat. Am fost duși pe multe drumuri, țări și toate stările posibile în aventura asta. Bine că l-am avut lângă mine pe Mihai. Așa cum am plecat așa am și venit cu lacrimi în ochi… O zi care a schimbat multe #adventure”, a adăugat aceasta.

Citește și:
Magda Pălimariu, declarații sincere despre dorința de a deveni mamă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people