Artistul controversat care ar participa la noul sezon Asia Express

Apar din ce în ce mai multe informații despre concurenții din noul sezon Asia Express.

Artistul controversat care ar participa la noul sezon Asia Express

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Există numeroase nume de vedete despre care se aude că ar participa la noul sezon.

Conform click.ro, printre concurenți se află mai multe vedete ale postului Antena 1, dar și vedete care au mai participat la alte reality-show-uri. Numele vehiculate ar fi Andreea Antonescu (care a participat atât la „Ferma” de la Pro TV, cât și la „Survivor România” la Kanal D), Cătălin Bordea, Andreea Bălan, dar și Sore Mihalache și Jean Gavril, foști concurenți la emisiunea „Dancing on Ice: Vis în doi”.

O nouă informație cu privire la participanți vine de la cancan.ro și este destul de surprinzătoare și controversată în același timp. Este vorba de Puya, un artist cunoscut, apreciat, dar și controversat în special din cauza problemelor pe care le-a avut cu justiția și a declarațiilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului în presă și pe social media. Rămâne însă de văzut dacă se va concretiza acest nume, mai ales că se așteaptă ca, din clipă în clipă, reprezentanții Antena 1 să anunțe oficial echipele care concurează.

Două alte nume noi sunt vehiculate în aceste zile în presă. Este vorba despre două dintre sportivele de top ale României. Conform prosport.ro, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, ambele reprezentante de seamă ale sportului românesc în competițiile olimpice, europene și mondiale, vor participa la noul sezon al emisiunii.

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon sezon America Express – Drumul Aurului vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Citește și:
Veste tristă pentru fanii serialului „Adela' de la Antena 1. Anunțul oficial

FOTO: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people