Elwira și Mihai Petre, imagini adorabile alături de fiicele lor, Catinca și Ariana

Elwira și Mihai Petre au împărtășit cu fanii mai multe imagini cu fiicele lor, Catinca și Ariana, cu ocazia Paștelui.

Elwira și Mihai Petre, imagini adorabile alături de fiicele lor, Catinca și Ariana

Elwira și Mihai Petre formează de mulți ani un cuplu și au împreună două fete, pe Catinca și Ariana. Cu ocazia Paștelui, cei doi au publicat pe rețelele de socializare câteva imagini de familie care au fost apreciate de urmăritorii lor.

Cu ocazia Paștelui, Elwira și Mihai Petre și-au luat prin surprindere fanii cu mai multe fotografii în care apar alături de fiicele lor, Catinca și Ariana. Aceștia s-au bucurat de timpul petrecut împreună și le-au transmis fanilor urări de Paște. 

„Paște fericit!”, a scris Mihai Petre pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

„Cu ele fiecare zi este mai luminoasă, mai bună, mai veselă”, a transmis Elwira Petre. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut în 2001. În 2006, coregraful a cerut-o în căsătorie pe Elwira. În vara anului 2008 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Știrbey.

Într-un interviu acordat publicației VIVA!, Elwira și Mihai Petre au vorbit despre cum s-a schimbat relația dintre ei după ce au participat la Asia Express, cei doi fiind și câștigătorii sezonului 4.

„Cred că s-a văzut foarte bine la televizor. Discuții au existat în fiecare pereche din „Asia Express”. Presiunea a fost extrem de mare, la un moment dat, căci după un timp anume totul se acumula: lipsa de mâncare, oboseala fizică, oboseala psihică. Nu puteam merge la toaletă oricând, eram în presiunea cursei, nu puteam face lucruri simple pe care oamenii le fac de obicei în timpul zilei. În „Asia Express” nervii se strâng și explodezi în momente critice în care ar trebui să fii calm și stăpân pe tine. Norocul nostru este că eu și Mihai ne cunoaștem foarte bine și știm, după atâția ani împreună, cum să reacționăm la stres și la emoții. Noi nu punem mai multă benzină în focul în care deja există. Știm de ce are nevoie fiecare ca să se calmeze și știm cum să stingem conflictul. Pentru noi este foarte important ca fiecare discuție să fie constructivă, dar sigur că este mult mai greu să rămâi calm într-o situație în care circumstanțele sunt foarte tensionate”, a declarat Elwira pentru revista VIVA!

„Evident, ca în orice relație, există ușoare conflicte, dar reușim să trecem repede peste acestea. Dacă nu ne înțelegeam bine, nu cred că am mai fi fost împreună”, a adăugat Mihai Petre.

Citește și:
Veste tristă pentru fanii serialului „Adela' de la Antena 1. Anunțul oficial

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people