Elena Chiriac, primele declarații după ce a pierdut finala Survivor România 2022 în fața lui Alex Delea

Alexandru Delea este câștigătorul Survivor România 2022!

Elena Chiriac, primele declarații după ce a pierdut finala Survivor România 2022 în fața lui Alex Delea

Cinci luni. 60 de ediții. 30 de concurenți. 2 triburi. Cea mai puternică competiție din lume. Un sezon mai puternic ca niciodată! Aseară, în direct pe PRO TV, s-a încheiat Survivor România 2022!

Seara a început cu ultimul joc al acestui sezon. Cei trei concurenți care au reușit să ajungă până în această etapă a competiției, au intrat pentru ultima dată pe traseu cu un singur gând: să ajungă în finală și la votul celor de acasă care le-ar fi putut aduce 100.000 de euro. Mare le-a fost surpriză când alături de ei au venit toți concurenții care au părăsit show-ul, iar aceștia i-au încurajat exact ca-n perioadele petrecute împreună. Sigur pe el, decis și categoric, Alex Delea a câștigat pentru a treia zi la rând și s-a calificat direct în finală.

Elena și Ionuț au intrat la votul celor de acasă, iar aceștia au decis ca Elena Chiriac să fie cea de-a doua finalistă, în timp ce Ionuț Popa a fost desemnat ocupantul locului 3. Într-o atmosferă extrem de încărcată, domnul Dan a dat pentru ultima oară START VOT între Alex Delea și Elena Chiriac.

Iar publicul a decis: ALEXANDRU DELEA este câștigătorul SURVIVOR ROMÂNIA 2022 și al cecului de 100.000 de euro! Războinicul, devenit apoi Vultur, a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către toți cei care s-au înscris în competiție.

„Domnul Dan, vă iubesc! Faimoșilor, vă iubesc! Războinicilor, vă iubesc! Toată lumea din consiliul acesta, vă iubesc! Nu știu ce se întâmplă cu mine, domnul Dan. Nu cred așa ceva, domnul Dan, nu cred…”, a spus Alex Delea după ce a câștigat Survivor 2022.

„Domnul Dan, mă gândesc că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un locul doi pentru mine. Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu!”, a spus Elena Chiriac în lacrimi, după ce Alex Delea a câștigat cel de-al treilea sezon Survivor.

Un sezon s-a încheiat, însă Daniel Pavel, prezentatorul celei mai puternice emisiuni din lume a dat vestea cea bună: au început înscrierile pentru anul viitor, pe site-ul survivor.protv.ro!

Citește și:
Mesajul surprinzător pe care Mădălina Ghenea l-a primit de la Maye Musk

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people