Motivul pentru care Amalia Enache a vrut să demisioneze de la Pro TV: ”Am mers la șefa mea și i-am spus”

Amalia Enache a vorbit despre perioada când a vrut să își dea demisia de la Pro TV și motivul care a determinat-o să ia această decizie.

Motivul pentru care Amalia Enache a vrut să demisioneze de la Pro TV: ”Am mers la șefa mea și i-am spus”

Amalia Enache a dezvăluit în cadrul podcastului „Fain&Simplu' susținut de Mihai Morar că a vrut să își dea demisia de la Pro TV. Prezentatoarea de știri a mărturisit că asta s-a întâmplat în urmă cu ceva ani și chiar a ajuns în biroul șefei sale pentru a-i spune că dorește să plece de la pupitrul știrilor. Vedeta a oferit detalii despre acest episod din cariera ei și ce a determinat-o să ia această decizie.

Amalia Enache a vrut să plece de la Pro TV

De mulți ani, Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi și o prezență emblematică în echipa de la Pro TV. Aceasta prezintă știrile de noapte alături de Cristian Leonte și își face meseria cu toată plăcerea. Totuși, vedeta a vorbit într-un interviu cu Mihai Morar despre perioada când a vrut să demisioneze de la canalul de televiziune.

Potrivit declarațiilor sale, acest lucru s-a întâmplat când a aflat că a rămas însărcinată. Cum nu era căsătorită cu partenerul ei, Amalia și-a făcut griji că imaginea ei în fața telespectatorilor ar avea de suferit. Prin urmare, aceasta s-a gândit că cea mai bună decizie ar fi fost să își dea demisia și să nu mai prezinte știrile.

„În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită. Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre. (…)”, a spus vedeta.

Vedeta a avut parte de susținerea colegilor

Totuși, când a ajuns la șefa ei pentru a-i spune că vrea să plece, vedeta a avut parte de o surpriză. Amalia Enache a povestit că a avut parte de toată susținerea, iar șefa ei nici nu s-a gândit să o lase să renunțe la cariera ei.

„Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: ‘Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere’. Și chiar am avut o susținere uriașă.”, a povestit Amalia Enache în cadrul podcastului.

Amalia Enache este o fire cât se poate de discretă, care nu obișnuiește să își împartă viața personală și cea de familie cu internauții. Cu toate acestea, în cadrul aceluiași podcast, vedeta a vorbit despre cât este de fericită alături de partenerul ei și cât de recunoscătoare este pentru familia superbă pe care o are. Amalia are o fiică pe nume Alma, cu care se înțelege de minune și călătoresc împreună.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat-o pe Regina Elisabeta a II-a pentru prima dată de când s-au mutat în SUA

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people