Amalia Enache vorbește despre tatăl fiicei sale: „Cel mai bun om din lume”

Amalia Enache a vorbit despre tatăl fiicei sale, despre care obișnuiește să fie foarte discretă.

Amalia Enache vorbește despre tatăl fiicei sale: „Cel mai bun om din lume”

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi, care și-a ținut viața personală departe de ochii publicului. Cu toate că este urmărită de o comunitate mare de fani, nu s-a expus foarte mult în mediul online, însă imaginile dinvacanțelede vis strâng mii de aprecieri. Recent, prezentatoarea TV a oferit detalii despre viața de familie și tatăl fiicei sale, Alma.

Amalia Enache, detalii despre partenerul de viață

În podcastul realizat de Mihai Morar, Fain & Simplu, Amalia Enache a vorbit deschis despre cum se înțelege cu partenerul și tatăl copilului ei. Vedeta de televiziune a oferit detalii despre viața de cuplu, mai ales că obișnuiește să fie foarte discretă pe acest subiect. Prezentatoarea de laPRO TVl-a descris pe tatăl fiicei sale drept „cel mai bun om din lume” și se declară o femeie împlinită.

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc, cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească, dumnezeiască. Prioritatea este interesul copilului meu. Dacă sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume, ea e cea mai importantă. Supraexpunerea unor povești intime cred că ar putea afecta copilul. Eu sunt omul iubirilor mistuitoare, foarte puternice. Dar nu întotdeauna din aceste iubiri se poate naște o iubire pe viață. Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mareîncrederedin lume, că niciodată nu va trăda binele suprem al copilului pentru alte lucruri. Așa am simțit eu. Și nu în toate iubirile mele mistuitoare am simțit că ar putea fi o treabă pe viață”, a povestit Amalia Enache.

Amalia Enache a explicat că preferă să fie foarte discretă în ceea ce privește relația ei de cuplu și viața de familie deoarece nu dorește o expunere foarte mare care să o afecteze pe fiica ei, Alma.

Citește și:
Ținuta pe care Andreea Esca nu ar purta-o niciodată pe stradă: „Nu e normal'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people