Un bărbat asumat, cu încredere în sine, e cea mai bună alegere. Ce câștigi dacă ai un astfel de partener de cuplu

Te place, dar tu ești indecisă. Experiențele din trecut te fac să fii rezervată. El e un bărbat asumat, iar o relație cu el poate fi una câștigătoare.

Un bărbat asumat, cu încredere în sine, e cea mai bună alegere. Ce câștigi dacă ai un astfel de partener de cuplu

E palpitant când te ține în șah, nu știe clar ce vrea sau îți dă impresia asta. Dar o astfel de relație este foarte obositoare, presupune o mare uzură emoțională, și te poate marca în viitor. Iubirile care presupun această instabilitate de cele mai multe ori sunt nefericite. Nu te țin în priză, ci îți dau un sentiment profund de insecuritate. Dar un bărbat asumat, care știe cine este, ce vrea, are încredere în el… pur și simplu va schimba dinamica relațională.

Nu se joacă

Astăzi te-ai săturat de barbați care la început sunt uimitori, insistenți, apoi, brusc, dispar în ceață. Sunt foarte activi online, pe aplicații, dar când e vorba de întâlniri față în față, acestea nu prea se întâmplă. Te duc de nas, îți creează tot felul de așteptări care nu se concretizează. Un bărbat asumat nu își pierde timpul, și nici pe al tău, cu astfel de jocuri. Are o atitudine constantă, e direct și știe ce caută la o femeie. Inclusiv pentru tine va fi foarte clar cum te poziționezi în relație cu el.

Nu se ferește de discuții delicate

De ce fug unii bărbați? De marile discuții! Cele în care vă mărturisiți sentimentele, stabiliți în ce punct al relației vă aflați, ori ce șanse de perspectivă sunt pentru voi. Ei fug pentru că nu vor să își asume, eventual știu că vor numai sex și dacă spun verde în față asta, povestea se încheie și nu vor mai avea niciun beneficiu. Un bărbat asumat nu este manipulativ, ci foarte cinstit.

Știe să pună limite

De multe ori ne pierdem în relații. Dorim să îi facem celuilalt pe plac atât de mult, încât ajungem să ne sacrificăm propriile nevoi și dorințe, să ne frustrăm. Ori din teama de a nu fi părăsiți să facem pe bandă rulantă compromisuri cu care nu ne simțim confortabil. Un bărbat asumat nu va intra în această capcană. El va impune limite sănătoase, prin care se va proteja pe sine și relația.

Nu vrea să te schimbe

Aceasta este o iluzie frecvent întâlnită atât la bărbați cât și la femei. Găsim pe cineva care într-o anumită măsură ne place, din teama de singurătate intrăm în relație, apoi ne dorim să-l modelăm pe celălalt după propriul plac. Încercăm să-l sculptăm în acea imagine a partenerului ideal. Bărbatul asumat este pe deplin conștient de calitățile și defectele tale, știe că primește tot pachetul și nu depune acea muncă ulterioară și inutilă de fals creator. Ori te ia ca atare, ori nu intră în relație cu tine.

Nu tânjește după atenție

Încrederea în sine ridicată îl ține departe de crizele de gelozie, căci nu se simte nesigur dacă tu stai de vorbă la o petrecere cu un alt bărbat. În aceeași măsură nu simte nevoia să fie permanent în centrul atenției, să flirteze cu alte femei. Nu încearcă să pară ceea ce nu este, nu se dă mai deștept decât e, nu se laudă. E deschis la sugestii și comunicare asumându-și greșelile pe care dorește să le corecteze prin comportamente, nu doar vorbe. Își asumă partea sa de responsabilitate și nu dă vina numai pe tine.

Citește și:
Îl respecți, îl placi, dar nu ca iubit. Cum să respingi un bărbat, fără să-l rănești

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle