Ipostazele adorabile în care Gina Pistol a surprins-o pe fiica ei, Josephine: „Se vede că-i fata lu’ mama”

Gina Pistol a surprins-o pe fiica ei, Josephine, într-o ipostază adorabilă și a împărtășit imaginile și cu fanii.

Ipostazele adorabile în care Gina Pistol a surprins-o pe fiica ei, Josephine: "Se vede că-i fata lu' mama"

Gina Pistol și-a obișnuit deja fanii cu imaginile pe care le postează cu fiica ei, Josephine. Vedeta și partenerul ei, Smiley, nu au publicat încă fotografii în care să se vadă și chipul micuței lor, însă, chiar și așa, cei doi reușesc să își încânte fanii cu fiecare detaliu pe care îl împărtășesc și care are legătură cu Josephine.

Recent, prezentatoarea TV a surprins-o pe fetița ei într-o ipostază adorabilă, în curtea casei sale. Momentul imortalizat de Gina Pistol a fost împărtășit și cu fanii de pe Instagram, care au apreciat fotografiile cu Josephine.

Conform celor declarate chiar de Gina Pistol, se pare că fiica ei o moștenește în multe privințe, iar cele mai recente imagini cu Josephine vorbesc de la sine. Micuța pare foarte decisă să își ajute mama prin curte și la treburile casnice și s-a apucat să dea cu mopul pe gazonul din curte și să steargă de praf o mașinuță de jucărie.

„Se vede că-i fata lu’ mama. Este pusă, mai tot timpul, pe curățenie. Azi a terminat de șters gazonul cu mopul. Apoi, într-o scurtă pauză, a șters și mașina. Eu v-am zis”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Smiley și Gina Pistol continuă să protejeze intimitatea fiicei lor, căreia nu i-au arătat încă fața în imaginile pe care le postează deseori pe social media, acolo unde își țin la curent fanii cu diferite activități din viața personală și profesională. Gina Pistol a decis în urmă cu ceva timp să le răspundă celor care întreabă care este motivul pentru care ea și partenerul ei nu dezvăluie imagini cu chipul fiicei lor.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus vedeta pe contul ei de Instagram.

Gina Pistola fost invitată în podcast-ul găzduit de Speak, „La fileu”, ocazie cu care a vorbit despre rolul de mamă și provocările pe care le-a întâmpinat până acum când vine vorba de creșterea fiicei ei, Josephine. Vedeta a mărturisit că partenerul ei, Smiley, este extrem de implicat.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…) Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux.”

Smiley a fost invitat recent în emisiunea „La Măruță” și a dezvăluit că el Gina Pistol au angajat o bonă pentru Josephine. Artistul a mărturisit că aceasta vine în timpul zilei și are grijă de fiica lor și că se înțeleg foarte bine cu ea. 

„Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acum. Am găsit o bonă cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei și dacă e nevoie mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp. Facem cu rândul.”

Citește și:
Adela Popescu, deranjată de afirmațiile socrului ei. Ce i-a transmis tatăl lui Radu Vâlcan

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people