Speak, dezvăluiri despre despărțirea de Adelina Pestrițu: „Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut…”

Probabil îți amintești faptul că Speak și Adelina Pestrițu au format, în urmă cu mai mulți ani, un cuplu.

Speak, dezvăluiri despre despărțirea de Adelina Pestrițu: "Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut..."

Probabil îți amintești faptul că Speak și Adelina Pestrițu au format, în urmă cu mai mulți ani, un cuplu. Relația lor a durat aproape doi ani și jumătate, însă cei doi au decis atunci să se despartă, spre mare surpriză a fanilor.

Între timp, atât Speak, cât și Adelina Pestrițu, și-au refăcut viețile amoroase și se declară extrem de fericiți pe plan sentimental. Speak este logodit cu Ștefania, alături de care formează un cuplu de aproape patru ani. Artistul și-a cerut în căsătorie partenera la „Asia Express”, reality show-ul difuzat de Antena 1, acolo unde cei doi au participat împreună. Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au aniversat recent 4 ani de relație. Cei doi s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019. În același an, pe 20 iulie, cei doi au avut și cununia religioasă. Au împreună o fiică, pe nume Zenaida Maria, în vârstă de 3 ani.

Speak a fost invitat recent la podcastul găzduit de Mihai Morar, „Fain&Simplu”, unde a vorbit și despre ce a învățat după despărțirea de Adelina Pestrițu, artistul evitând însă să pronunțe numele acesteia în timpul emisiunii.

„Am avut o perioadă în care am încercat să schimb un om. Mi-am dat seama că nu poți. Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut. Cum te raportezi la oameni, cum te raportezi la viață, principiul fundamental de interacțiune, n-ai cum să le schimbi. Nu poți”, a declarat Speak.

El a recunoscut că la un moment dat a încercat să pară altă persoană, iar la interviuri renunțase la accentul său moldovenesc. „O singură dată am încercat să fiu altcineva. La început, când eram cu fata asta, în interviuri vorbeam fără accent, pentru că eu văzusem la televizor că nimeni nu vorbea cu accent”, a mai spus Speak.

„Deși nu s-a terminat cum trebuie între noi, mie mi-a adus cel mai mare plus din ultima perioadă pe parte de inteligență emoțională. Acum știu exact că nu ai cum să schimbi un om, că dragoste cu forța nu se poate, că nimeni nu-i perfect și multe alte chestii. Judec altfel lucrurile. M-a ajutat foarte mult, mult de tot. Căzăturile astea sunt bune pentru artiști, pentru că ai nevoie de niște trăiri. Căderile, eșecurile, sunt cheia succesului”, a mai declarat artistul.

Citește și:
Andreea Antonescu are un nou iubit! Cine este bărbatul care i-a furat inima artistei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people