Smiley, declarații neașteptate despre căsătoria cu Gina Pistol

Smiley a vorbit despre căsătoria cu Gina Pistol.

Smiley, declarații neașteptate despre căsătoria cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc la fel ca în prima zi, iar împreună se bucură de fiecare moment pe care îl petrec alături de fiica lor, Josephine. Artistul și prezentatoarea TV și-au mărit familia în urmă cu un an, trăind acum cele mai frumoase clipe din viața lor.

Smiley și Gina Pistol au fost invitați recent într-o emisiune TV și au vorbit despre un subiect pe marginea căruia li se adresează mereu întrebări, în special din partea fanilor: căsătoria. Cei doi au mărturisit că pentru ei acest pas reprezintă doar o formalitate.

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley în cadrul interviului.

Același punct de vedere l-a avut și frumoasa prezentatoare de la Antena 1.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a adăugat Gina Pistol.

Ce spun Smiley și Gina Pistol despre un al doilea copil

Fanii celor doi se întreabă adesea dacă își doresc să își mărească familia, astfel că și Gina Pistol și Smiley au făcut declarații pe această temă.

Smiley a mărturisit însă că decizia în această privință este numai a Ginei Pistol.

„N-aș putea să spun. Asta e întrebarea frecventă, aparent pe care mi-o pun și eu mie: Când îi facem un frățior lui Josephine? N-aș putea să răspund la asta, șefa de proiect este aici, care așa…', a spus Smiley în cadrul podcast-ului.

De altfel, în cadrul emisiunii „8, 8 și ceva, FIX, cu Smiley” de pe YouTube moderate de către Smiley, Gina Pistol a răspuns unei întrebări venite din partea unui urmăritor cu privire la al doilea copil. 

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă: „Când faci un copil?”, „Pe când un copil?”. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a fost răspunsul Ginei Pistol. 

Citește și:
Gina Chirilă & Bogdan Vlădău, dezvăluiri neașteptate despre problemele din relația lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people