Ce decizie au luat Gina Pistol și Smiley cu privire la fiica lor, Josephine

Gina Pistol și partenerul ei, Smiley, au luat o decizie importantă în ceea ce o privește pe fiica lor, Josephine.

Ce decizie au luat Gina Pistol și Smiley cu privire la fiica lor, Josephine

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproximativ cinci ani. În luna martie a anului 2021, cei doi au devenit părinți pentru prima dată.

Gina Pistol și Smiley au fost discreți până acum în ceea ce o privește pe Josephine. Cei doi continuă să protejeze intimitatea fiicei lor, căreia nu i-au arătat încă fața în imaginile pe care le postează deseori pe social media.

Smiley a fost invitat recent în emisiunea „La Măruță” și a dezvăluit că el Gina Pistol au angajat o bonă pentru Josephine. Artistul a mărturisit că aceasta vine în timpul zilei și are grijă de fiica lor și că se înțeleg foarte bine cu ea. 

„Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acum. Am găsit o bonă cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei și dacă e nevoie mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp. Facem cu rândul.”

Artistul a continuat să vorbească despre fiica lui, făcând mai multe mărturisiri emoționante. 

„Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic. Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e puțin mai agitată că i-au crescut dinții de jos și acum îi crește și al doilea dinte de sus.”

La începutul acestui an, Gina Pistol și Smiley au plecat în prima vacanță exotică alături de fiica lor. Artistul a mărtusirit că Josephine a fost cuminte și că a plâns destul de puțin. 

„Am fost în vacanță toată familia. E greu, dar ea chiar a fost super cuminte, față de ce am experimentat eu în zborurile astea lungi cu alți copii. A plâns destul de puțin. Cel mai greu e că își pierde răbdarea, după 4-5 ore, normal. E un copil foarte activ și dacă stai cu ea și te joci cu ea, nu ai nicio problemă. În momentul în care o lași să se plictisească, începe”, a declarat Smiley în emisiunea „La Măruță.”

Gina Pistol a fost invitată acum câteva luni în podcast-ul găzduit de Speak, „La fileu”, ocazie cu care a vorbit despre rolul de mamă și provocările pe care le-a întâmpinat până acum când vine vorba de creșterea fiicei ei, Josephine. Vedeta a mărturisit că partenerul ei, Smiley, este extrem de implicat. La vremea respectivă, prezentatoarea spunea că decizia de a nu angaja o bonă s-a dovedit a fi destul de solicitantă pentru amândoi.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…) Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux.”

Citește și:
Adela Popescu, confesiuni despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Nopți în care nu am dormit și am plâns…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people