Adela Popescu, confesiuni despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Nopți în care nu am dormit și am plâns…”

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, însă puțină lume știe despre problemele de sănătate pe care le-a avut Adela Popescu.

Adela Popescu, confesiuni despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: "Nopți în care nu am dormit și am plâns..."

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, însă puțină lume știe despre problemele de sănătate pe care le-a avut de-a lungul anilor Adela Popescu.

Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea a făcut chiar în cadrul show-ului de la Pro TV câteva dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut, atunci când se confrunta cu diverse probleme de sănătate.

Într-o discuție purtată cu actrița Eugenia Șerban, care a reușit să iasă învingătoare din lupta cu două tipuri de cancer, Adela Popescu a făcut dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta, pentru că, până acum, vedeta nu a vorbit despre aceste momente dificile prin care a trecut.

„Eu am trecut printr-o perioadă destul de ciudată, în sensul că aveam o problemă digestivă, nu știam ce și cum, și mi-am pus o grămadă de întrebări. Și atunci am făcut un exercițiu de imaginație, cum că aș afla o veste rea. Trebuie să mărturisesc că au fost niște nopți în care nu am dormit și am plâns, eu crezând despre mine că sunt mult mai puternică.

Întotdeauna am crezut că, dacă aș afla o veste rea, cu puterea minții aș putea să mă mobilizez. Nu! Mi-am dat seama, fiind pusă aproape în situația aceea, că nu aș putea să o fac”, a dezvăluit Adela Popescu.

Așa cum probabil fanii ei își amintesc, Adela Popescu a avut unele probleme grave de sănătate în urmă cu câțiva ani. În noiembrie 2016, la doar câteva luni de când devenise mamă pentru prima dată, Adela Popescu a ajuns de urgență la spital cu dureri abdominale puternice. În urma investigațiilor, medicii au aflat că Adela are peritonită, adică o apendicită ce s-a agravat, și vedeta a fost operată de urgență deoarece, nedepistată la timp, peritonita poate duce la deces.

Radu Vâlcan a fost atunci foarte revoltat de faptul că medicii i-au descoperit prea târziu boala soției sale și putea muri și a transmis un mesaj tăios pe rețelele de socializare.

„Așa cum probabil știți, Adela a suferit o intervenție chirurgicală. Motivul poate părea banal. În realitate, lucrurile au stat puțin altfel. Este vorba despre o complicație pornită de la o apendicită acută ce a condus la peritonită pelvină. O apendicită ne poate surprinde pe toți, nu despre asta este vorba.

Ci despre incompetența unor medici, incompetență ce a condus către o situație complexă: peritonită. Diagnosticul inițial de la o clinică renumită, alta decât cea la care a fost operată cu succes Adela, a fost unul liniștitor, dar eronat, o eroare care nu este întâmplătoare. Sunt furios pe sistemul românesc, un sistem care se mulează perfect pe o țară aflată într-un stadiu primitiv de dezvoltare, civilizație și cultură.

Da, exact așa! Un sistem în care „Moartea domnului Lăzărescu” se poate întâmpla și azi, și mâine, și peste un minut… Cu speranța că, copiii noștri mă vor contrazice la un moment dat, vă doresc grijă maximă de sine, sănătate și multe zâmbete”, a scris atunci Radu Vâlcan pe contul lui de Facebook.

Citește și:
Prima reacție a Cristinei Ciobănașu după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu au confirmat că formează un cuplu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people