Andreea Bălan, dezvăluiri despre viața sentimentală. Ce spune artista despre căsătorie: „Îmi trăiesc iubirea departe”

Andreea Bălan a vorbit deschis despre viața sentimentală și și-a expus părerea despre căsătorie.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre viața sentimentală. Ce spune artista despre căsătorie: „Îmi trăiesc iubirea departe”

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz, care de-a lungul timpului a fost în atenția publicului în ceea ce privește viața amoroasă.Cântăreațaa trecut prin momente dificile, divorțul deGeorge Burceafinalizându-se recent. După o perioadă tumultoasă, jurata de la „Te cunosc de undeva” a dezvăluit ce părere are acum despre căsătorie.

Andreea Bălan, despre viața sentimentală

Relația sa cu Tiberiu Argint s-a încheiat în urmă cu ceva timp, iar fanii se întreabă dacă vedeta este sau nu într-o relație. Andreea Bălan a devenit mult mai discretă în privința vieții sentimentale și a lăsat loc de interpretări. Cu toate acestea,vedetaa făcut o serie de declarații în privința asta și a explicat de ce nu vrea să își mai facă publice relațiile sale.

Deși a recunoscut că este curtată de cineva, Andreea Bălan a specificat că nu vrea să își mai expună public viața sentimentală. Scandalul care a urmat după căsnicia cu George Burcea este unul dintre motive, iar artista dorește să se ferească de eventuale situații similare.

„Statusul meu relaţional nu îl voi mai discuta public. Consider că este suficient cât s-a ştiut şi discutat în trecut despre relaţiile mele de iubire. E momentul să îmi trăiesc iubirea departe de presă şi de public. (…) Da, sunt curtată, iar un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!.

Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

Ce părere are artista despre căsătorie

În ceea ce privește o eventuală căsătorie, Andreea Bălan nu se lasă doborâtă de experiențele din trecut. Astfel, vedeta a declarat că încă mai crede în căsniciile reușite și își dorește să se bucure de tot ce îi oferă viața. De asemenea, cântăreața a spus că în prezent nu îi lipsește nimic și este recunoscătoare pentru fiecare clipă alături de familia ei.

„Bineînţeles! (n.r își dorește să se căsătorească). (…) Am învăţat să trăiesc prezentul şi să mă bucur de fiecare clipă petrecută cu fetele mele şi cu persoanele pe care le iubesc. Îmi doresc să mă bucur de tot ceea ce am realizat până în prezent, sa fim sănătoși, iar restul va veni de la sine. Nu îmi lipseşte absolut nimic”, a completat artista pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Vlad Gherman și Oana Moșneagu vorbesc despre finalul serialului Adela: „Am început să ne întristăm'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people