George Burcea dezvăluie ce planuri de vară are cu fiicele sale, în timp ce Andreea Bălan este plecată în America Express: „Abia așteaptă”

George Burcea a dezvăluit ce planuri are în această vară cu fiicele sale și Viviana Sposub, cât timp Andreea Bălan este plecată în Asia Express.

George Burcea dezvăluie ce planuri de vară are cu fiicele sale, în timp ce Andreea Bălan este plecată în America Express: „Abia așteaptă”

George Burcea și Andreea Bălan au încheiat oficial divorțul tumultos, iar artista este plecată pentru următoarea perioadă în America Express. Astfel, actorul va petrece mai mult timp cu fiicele lor, Cara și Ella și a dezvăluit ce planuri au pentru această vară. Fostul partener al juratei de la „Te cunosc de undeva” își dorește să plece alături de fete și de iubita lui, Viviana Sposub.

Ce planuri are George Burcea cu fiicele sale

Actorul și partenera sa au planuri mari pentru această vară și doresc să plece într-o vacanță de familie la bunica lui George, care nu a cunoscută încă pe Clara, fetița cea mică. Într-un interviu acordat pentru Fanatik, Burcea a precizat că bunica lui este nerăbdătoare să își vadă strănepoatele și ține constant legătura cu ea.

„Prima vacanță în care vom merge va fi la bunica, la străbunică, la Botoșani. Pentru că bunica mea are 85 de ani și a apucat să vadă o singură strănepoată, pe Ella. Vrea să o vadă și pe cea mică, pe Clara. I-am promis că o să mergem în vară să le vadă pe amândouă. Mereu când vorbesc cu ea îmi spune, așa cum sunt bunicile, străbunicile: ‘George, o singură dorință mai am: să-mi aduci strănepoatele și după aceea pot să mor’. Acum o să mergem în vizită și cu fetele. Abia așteaptă. Plânge mereu, săraca, la telefon. O sun pe video. Bunica, la 85 de ani, are telefon cu video. Ea răspunde și zice: ‘Da, mamaie, care sunteți acolo?’. Ea ne vede, ne raspunde pe video, dar tot ne întreabă care e acolo”, a declarat actorul, pentru Fanatik.ro.

George Burcea vorbește cu drag despre relația cu bunica lui și a povestit cât de emoționată este aceasta de fiecare dată când vorbește la telefon cu ea sau în apel video. Potrivit declarațiilor sale, femeia este nerăbdătoare să îi primească în vizită și să își vadă strănepoatele. Actorul a fost precizat că, atât el, cât și frații lui, au fost crescuți de bunica lor și se consideră cel mai norocos om.

„Eu sunt cel mai norocos că o am pe bunica pentru că ea m-a crescut de la două săptămâni. Ea m-a crescut și pe mine, și pe frații mei. Și-a crescut copiii, apoi nepoții, apoi strănepoții… surorii mele.”, a spus George Burcea.

Cum se înțeleg fetele cu iubita tatălui lor

În ceea ce privește relația dintre fiicele sale și iubita lui, George a spus că este foarte încântat de cât de bine se înțeleg. Actorul a spus că iubita lui este o fire extrem de caldă și iubitoare și ține enorm la fetițele lui.

„De 1 an și 8 luni le-am arătat fetelor un singur partener, o singură iubită, un singur suflet. Nu am întâlnit în viața mea un partener mai cald, mai iubitor și mai dornic de ceva sănătos. Îi mulțumesc DOMNULUI pentru fete și tot DOMNULUI pentru Viviana. Îți multumesc, Viviana. Te iubesc, Viviana. Vă iubesc, Lãpticilor! Fetele mele”, a scris, la un moment dat, actorul, pe Instagram.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton au strălucit pe covorul roșu alături de Tom Cruise la premiera filmului „Top Gun: Maverick'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people