Andreea Bălan și Andreea Antonescu, prima fotografie din show-ul America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au pornit împreună în aventura America Express.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, prima fotografie din show-ul America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au plecat împreună la America Express. Cele două artiste au început deja misiunile, fiind gata să parcurgă fiecare etapă până la final. Primele imagini au apărut deja în mediul online, iar vedetele s-au confruntat deja cu provocări.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, împreună în America Express

Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare noul sezon al emisiunii difuzate la Antena 1 și să își vadă echipele preferate pe traseul plin de provocări.Andreea Antonescuși Andreea Bălan se numără printre vedetele care au acceptat propunerea de a pleca în America Express pentru a-și pune la încercare rezistența și pentru a îndeplini misiunile date de prezentatoarea Irina Fodor. Cele două artiste se înțeleg de minune și au decis să treacă prin cea mai dificilă experiență a lor împreună.

Prima imagine cu echipa artistelor a apărut în mediul online.Andreea Bălanși Andreea Antonescu au fost fotografiate în timpul concursului, într-o piață unde au avut de îndeplinit sarcini pentru misiune. Echipate corespunzător și cu zâmbetul pe buze, cântărețele s-au confruntat cu primele dificultăți din America Express.

„Drumul Aurului continuă! Cum crezi că se descurcă fetele?”, se arată în mesajul postat pe rețelele de socializare, pe pagina de Instagram a Andreei Bălan.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Live de la ora 20,00! Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

Fiicele Andreei Bălan au rămas în grija mamei sale

Fanii au fost încântați să le vadă și le susțin de acasă. Ba mai mult, unii internauți au transmis că le vâd câștigătoare și speră să le vadă până la finalul concursului. În timp ce Andreea Bălan este la filmări, vedeta le-a lăsat pe cele douăfiiceale sale acasă cu mama ei.

„Nu e nevoie să îi las mamei instrucțiuni, pentru că ea știe foarte bine ce are de făcut. Mama este prezentă din prima zi de viață a Ellei, fata cea mare, și ea știe exact ce trebuie să facă. Din contra, ea are grijă de casă, de noi, cu mâncarea, ea știe foarte bine. Avem pediatra la orice oră din zi și din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adică infrastructura și ceea ce am eu în jurul meu totul este foarte solid”, a precizat Andreea Bălan pentru VIVA!.

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Citește și:
Mihai Morar, dezvăluiri inedite despre relația cu soția lui, Gabriela, după 16 ani de căsătorie: „Uneori și GPS-ul te duce pe alt drum'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people