Mesajul transmis de Andreea Bălan fanilor, înainte de plecarea în America Express: „Sper să revenim cu vești bune”

Andreea Bălan le-a transmis fanilor un ultim mesaj înainte să plece în aventura vieții sale din America Express.

Mesajul transmis de Andreea Bălan fanilor, înainte de plecarea în America Express: „Sper să revenim cu vești bune”

Andreea Bălan și buna ei prietenă, Andreea Antonescu, formează una dintre cele mai fresh echipe de la America Express. Cele două artiste se pregătesc temeinic pentru una dintre cele mai aventuroase experiențe din viața lor și sunt nerăbdătoare să pornească pe drumul spre victorie. Astfel, Andreea Bălan a postat un ultim mesaj pe pagina sa de Instagram, care urmează să fie preluată de un prieten.

Ce mesaj a transmis Andreea Bălan

Artista s-a pregătit până în ultimul moment, fiind foarte atentă la toate detaliile. Andreea Bălan a împărtășit cu fanii ultimele clipe înainte de a-și preda contul de Instagram și le-a transmis un mesaj emoționant. Admiratorii celor două foste membre ale trupei Andre sunt nerăbdători să le vadă în show-ul aventurilor, unde se vor confrunta cu situații limită.

Cum greutățile sunt la tot pasul și timpul parcă zboară pe drum, Andreea Bălan a spus că a făcut o ultimă oprire la salonul de înfrumusețare deoarece „nu știe când mai ajunge acolo”. De asemenea, jurata de la „Te cunosc de undeva” a dezvăluit ce așteptări are de la emisiune și speră, în primul rând, să reziste provocărilor din America Express.

Așadar dragilor, în America Express nu se pleacă oricum. Trebuie să fi aranjată, coafată, frumoasă, cu unghiile făcute, vopsită, că după aia nu știi când mai ajungi la salon.

Dragilor, mai am înca puțin și mă voi îmbarca spre Mexic în America Express ✈️📺⚡️@asiaexpressromania Contul meu de instagram va fi preluat de bunul meu prieten Alex @alexandrubrk, și el va posta în următoarele săptămâni. Să îmi țineți pumnii mie și @andreeaantonescu Sperăm să rezistăm cât mai mult, să vă amuzăm și să revenim cu vești bune 🤪❤️🤩🥇 Vă iubesc mult și mulțumesc tuturor pentru mesajele trimise și pentru cele pe care le veți trimite (le voi citi la intoarcere). 🌷✈️🥂🎼”, a fost mesajul cântăreței.

Vedeta va parcurge Drumul Aurului de la America Express cu Andreea Antonescu

Astfel, Andreea Bălan le-a mulțumit fanilor ei pentru mesajele de susținere pe care le-a primit de când a anunțat că va pleca în concurs. De asemenea, aceasta le-a promis internauților că va citi și mesajele primite din timpul competiției, unde speră să reziste și să facă față dificultăților alături de colega ei de echipă. Andreea și colega ei, Andreea Antonescu, vor pleca împreună în concurs și se vor baza pe prietenia lor de-o viață în încercarea de a ajunge cât mai departe.

America Express a devenit al cincilea sezon din celebra emisiunea „Asia Express”, însă toată acțiunea se va petrece acum în țări precum Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După Italia, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe Drumul Aurului cu cele 9 echipe dornice de câștig. Irina Fodor va prezenta și acest sezon, unde le va oferi concurenților misiuni și îi va urma în fiecare etapă.

Citește și:
Elwira Petre, dezvăluiri inedite despre experiența Asia Express la un an de la plecare: „O zi care a schimbat multe'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people