Victoria și David Beckham au împlinit 23 de ani de căsnicie. Cum au sărbătorit cei doi: „Au spus că nu va rezista”

Victoria și David Beckham au sărbătorit 23 de ani de căsnicie printr-o serie de imagini emoționante.

Victoria și David Beckham au împlinit 23 de ani de căsnicie. Cum au sărbătorit cei doi: „Au spus că nu va rezista”

Victoria Beckham a sărbătorit 23 de ani de căsnicie cu soțul ei, David, numindu-l „totul” pentru ea într-o postare emoționantă pe Instagram. Designerul a împărtășit o imagine adorabilă cu ea radiind de fericire alături de fotbalist la nunta tatălui său, Ted, în aprilie.

Victoria și David Beckham sărbătoresc 23 de ani de căsnicie

În postarea sa, Victoria a putut fi văzută cu un zâmbet larg și sincer în timp ce era cu David la nunta tatălui său. În dreptul postării sale, fosta membră a trupei „Spice Girls” a scris un mesaj emoționant pentru soțul ei, în care a declarat că, în ciuda tuturor criticilor, au rămas mai uniți ca niciodată, fotbalistul fiind „totul pentru ea”.

„Ei spun că nu este amuzant, ei spun că nu zâmbesc niciodată, ei spun că nu va dura! Astăzi sărbătorim 23 de ani de căsătorie. David, tu ești totul pentru mine, te iubesc atât de mult!!!!”, a scris Victoria pe Instagram.

Mesajul transmis de Beckham pentru soția sa

David a marcat, de asemenea, aniversarea alături de soția sa glumind că încă „îi place Posh” după mai bine de două decenii de căsnicie, postând un clip amuzant din trecut din timpul unui interviu în care au discutat despre prima lor întâlnire. Fotbalistul a împărtășit propriul său tribut aniversar, postând un clip al cuplului care apare într-o schiță Comic Relief 2001 în care au fost intervievați de Ali G.

În videoclip, cuplul este întrebat cum s-a cunoscut, Victoria recunoscând că s-au văzut „la fotbal”. În timp ce Ali l-a întrebat pe David dacă „îi plăcea trupa Spice Girls”, el a răspuns timid că era fan Posh.

„Nu, dar îmi plăcea Posh… Acum 23 de ani, astăzi, Posh a devenit doamna Beckham , dar ea va fi întotdeauna Posh ❤️ Aniversare fericită WOW 23 de ani și 4 copii frumoși.”, a transmis David.

Fiul cuplului, Romeo, a postat o fotografie superbă cu faimoșii săi părinți, scriind: „La mulți ani pentru cei mai buni părinți din lume, vă iubesc atât de mult @davidbeckham @victoriabeckham”. Victoria a precizat că fiul ei, Brooklyn, care s-a căsătorit cu Nicola Peltz în aprilie, a recunoscut și el că vrea ca mariajul său să fie în aceeași linie ca și cel al faimoșilor săi părinți.

Citește și:
Anunțul cu care Viviana Sposub a surprins pe toată lumea: „Vreau să iau lucrurile treptat”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people