Palatul Buckingham a respins cererea lui Kim Kardashian de a participa la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Kim Kardashian și iubitul său, Pete Davidson, au fost surprinși zilele acestea în capitala Marii Britanii.

Palatul Buckingham a respins cererea lui Kim Kardashian de a participa la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

În ciuda popularității de care se bucură, Kim Kardashian nu este bine-venită la Palatul Buckingham. Potrivit Daily Mail, vedeta reality show-ului The Kardashians și iubitul său, Pete Davidson, ar fi vrut să participe la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, însă oficialii britanici au refuzat să le ofere bilete.

„Rareori se întâmplă să îi fie refuzat accesul la evenimente, așa că acest lucru a fost destul de surprinzător. Mai ales fiindcă nu vizitează Marea Britanie des. Kim și Pete iubesc familia regală și chiar își doreau să participe la această sărbătoare specială”, a mărturisit o sursă pentru Daily Mail.

În ciuda răspunsului negativ din partea Palatului Buckingham, Kim Kardashian și Pete Davidson au venit la Londra, cei doi fiind surprinși zilele acestea într-un magazin de bijuterii, dar și luând cina la restaurantul River Café.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Celebrările Jubileului de Platină, care marchează cei 70 de ani de domnie, au început joi și vor continua până pe 5 iunie. Într-un mesaj emoționant, Regina Elisabeta a II-a a mulțumit publicului pentru organizarea evenimentelor și a spus că vor fi create „multe amintiri fericite”. Milioane de oameni se pregătesc pentru petrecerile de stradă pentru a marca cei 70 de ani de domnie ai monarhului, în cele patru zile de sărbătoare. Pe lângă sărbătorile comunitare din întreaga țară, există o serie de evenimente oficiale, începând cu parada Trooping the Colour de joi și terminând duminică cu un Jubilee Pageant în Londra.

Regina Elisabeta a II-a va deveni primul monarh britanic care sărbătorește un Jubileu de Platină, după 70 de ani în serviciu. Celebrarea va avea loc între 2 și 5 iunie, fiind vorba despre 3.520 de evenimente publice și 3.514 petreceri în stradă. Astfel, Jubileul de Platină va fi marcat prin omagii, expoziții, concerte și concursuri de tot felul, în timp ce străzile sunt decorate pentru sărbătoare.

Citește și:
Amber Heard, primele declarații după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: „Dezamăgirea pe care o simt este dincolo de cuvinte'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video