Prințul Louis a atras toate privirile la festivitățile dedicate Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Louis a atras toate privirile în prima zi de festivități dedicate Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Louis a atras toate privirile la festivitățile dedicate Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Deși toată sărbătoarea este despreRegina Elisabeta a II-a, toate privirile au fost îndreptate spre Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, care a fost de-a dreptul adorabil în timpul festivităților dedicate Jubileului de Platină al Reginei. FiulPrințului Williamși al lui Kate Middleton i-a salutat pe oameni din trăsura regală și le-a făcut cu mâna entuziasmat de la balconul Palatului Buckingham.

Prințul Louis, momente adorabile în timpul festivităților

Toți ochii au fost îndreptați asupra Prințului Louis la parada Trooping the Colour de joi, care a purtat costumul de marinar al tatălui său de la același eveniment din 1985. Micuțul a salutat mulțimea dintr-o trăsură împreună cu fratele său, Prințul George, în vârstă de 8 ani, și sora sa, Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani. Alături de ei au fost Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, și bunica vitregă a copiilor, Camilla Parker Bowles.

Cei trei copii ai familiei regale au salutat spectatorii care li s-au alăturat pentru a sărbători cei 70 de ani istorici de serviciu ai reginei. CândCharlottea luat o pauză de la salutul lor, ea a pus și mâna lui Louis în jos, care era ceva mai entuziast decât frații lui mai mari. Frații s-au alăturat apoi părinților lor la Palatul Buckingham.

sursa: Profimedia

Copiii și-au făcut apariția oficială la balcon cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Înainte de a-și face apariția oficială la balcon, George, Charlotte și Louis au privit procesiunea prin ferestrele Palatului. Louis a furat spectacolul cu un salut asupra mulțimii, nerăbdător să-i vadă pe britanicii care s-au adunat pentru a-i aclama.

Prințul Louis a fost fotografiat în mod hilar reacționând la avioanele zgomotoase care zburau pe cer. El părea să țipe, în timp ce mâinile le avea pe ambele urechi, din cauza zgomotului puternic.

sursa: Profimedia

Prințul Louis s-a născut în aprilie 2018 și de atunci a ținut prima pagină a ziarelor pentru momentele sale adorabile. La evenimentul Trooping the Colour din 2019, a făcut cu mâna mulțimii prin fereastră și din brațele mamei sale. La momentul respectiv, Louis a purtat o ținută similară cu cea pe care unchiul său, Prințul Harry, a purtat-o în 1986.

Cele patru zile de sărbători vor include evenimente publice și activități comunitare, precum și momente naționale de reflecție asupra celor 70 de ani de serviciu ai Reginei. Milioane de britanici participă la evenimentele publice sau la petrecerile de stradă ce sunt organizate în acest weekend. Prima zi de festivități a început cu celebra paradă Trooping the Colour, iar sărbătoarea se va termina cu un Jubilee Pageant în Londra. Regina Elisabeta a II-a este primul monarh din Marea Britanie care sărbătorește un Jubileu de Platină.

Citește și:
Amalia Enache, despre motivul pentru care nu dezvăluie cine este tatăl fiicei sale: „Preferă să rămână în spate'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people