Cât costă o noapte de cazare la casa Prințului Charles din Valea Zălanului

Prințul Charles se află de câteva zile în România și a mers în vizită la casa sa din Valea Zălanului, o localitate din judeţul Covasna.

Cât costă o noapte de cazare la casa Prințului Charles din Valea Zălanului

Prințul Charles a ajuns miercuri, 25 mai, în vizită în România. După trei ani în care nu a mai venit în țara noastră din cauza pandemiei, Prințul de Wales a ajuns și la proprietatea sa din Valea Zălanului, o localitate din județul Covasna. 

Prințul Charles a fost primit de către președintele României, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, iar de premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria. A fost întâmpinat la Palatul Elisabeta de Majestatea Sa Margareta şi principele Radu Duda. După ce a vizitat centrul pentru refugiați ucraineni de la Romexpo, Prințul Charles a ajuns și la casa sa din Valea Zălanului. Conform Daily Mail, acesta a cumpărat proprietatea la sfârșitul anilor ’90. 

Prințul Charles a fost surprins în timpul unei plimbări în Valea Zălanului, unde a fost întâmpinat și de câțiva săteni. Conform digi24.ro, când a fost întrebat de către jurnaliști cum este să fie înapoi în România după trei ani, Prințul Charles a răspuns:

„Este minunat, mulțumesc foarte mult. Mi-a fost dor în acești trei ani, deci este o recompensă bună să pot veni înapoi și să vă văd pe voi toți.”

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prințul Charles a fost prezent din 1998 încoace în aproape fiecare an în România, iar Familia Regală a României a participat întotdeauna la vizite oficiale sau private în Marea Britanie.

Prințul Charles deține o serie de proprietăți private în Transilvania, dintre care cea mai cunoscută este cea de la Viscri, din județul Brașov. Mai are o reședință în Valea Zălanului, județul Covasna. Această proprietate din urmă poate fi închirată de către turiștii care vor să descopere și această zonă a României și să aibă parte de o experiență autentică și tradițională. 

Casa Prințului Charles din Valea Zălanului dispune de 5 camere, fiecare având baie proprie. După cum se arată pe site-ul lapensiuni.ro, unde poți vedea și câteva imagini cu proprietatea și camerele, o noapte de cazare costă 533 de lei, iar cu mic dejun este 600 de lei. Există și posibilitatea de a închira toată casa, iar prețul este de 940 de lei. 

Prin intermediul fundațiilor caritabile pe care le patronează, Prințul Charles oferă sprijin comunităților defavorizate și zonelor rurale din care acestea fac parte să se dezvolte. De asemenea, Prințul Charles a înființat Fundația Prințul de Wales România cu scopul de a susține dezvoltarea agriculturii și abilitățile tradiționale. 

Citește și:
Prințesa Charlene și Prințul Albert, apariție elegantă pe circuitul Grand Prix de la Monaco

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people