Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, fotografiați în ipostaze romantice

În vacanță în Spania, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas nu se sfiesc să arate cât de mult se iubesc.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, fotografiați în ipostaze romantice

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas și-au petrecut ultimele câteva săptămâni la marginea satului Valldemossa, în casa lor de pe insula spaniolă Mallorca.

Actrița de 51 de ani a postat pe Instagram câteva fotografii care să le dea fanilor o idee despre cum își petrece timpul alături de celebrul ei soț. Într-o serie de instantanee, Zeta-Jones, îmbrăcată în ceea ce pare un kimono înflorat, își sărută pe buze soțul în vârstă de 76 de ani.


Fotografiile acestea pline de tandrețe vin după ce, de Ziua Tatălui, Zeta-Jones a dedicat o postare tatălui ei, David, și soțului ei, Michael. Ea și Douglas sunt căsătoriți din 2000, dar au făcut cunoștință în 1998, la Festivalul de Film de la Deauville, din Franța. „M-am uitat pe program și am văzut că în ziua următoare urma să fie proiectat Zorro. Așa că am rugat-o pe asistenta mea să se intereseze dacă Catherine Zeta-Jones va fi prezentă și dacă vine singură. Și dacă este singură, dacă ar vrea să bem ceva împreună”, a povestit Michael Douglas despre acea primă întâlnire cu actrița de care se îndrăgostise la o primă vizionare a filmului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cei doi au împreună doi copii deja majori, pe Dylan și pe Carys.

Potrivit The Daily Mail, casa din Mallorca a fost cumpărată de Douglas în 1989, pe când era căsătorit cu Diana Luker, cei doi folosind-o alternativ, timp de câteva luni pe ani, după divorț. Proprietatea cu o istorie lungă, dar și cu zece dormitoare, 11 băi, o sală de cinema, o piscină exterioară, o cramă și o vie, a fost la vânzare timp de mai mulți ani, cerându-se 60 de milioane de dolari pe ea în 2014, 45 de milioane în 2017 și 40 de milioane în 2018. Până la urmă, în 2019, Douglas și Zeta-Jones au decis, aparent, să o păstreze și să se bucure, totuși de ea.

Citește și:
Catherine Zeta-Jones dezvăluie secretul siluetei sale perfecte

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video