Catherine Zeta-Jones a făcut publică o fotografie inedită cu cei doi copii ai săi

Actrița Catherine Zeta-Jones are toate motivele să fie mândră de cei doi copii ai săi și nu ezită să publice fotografii cu ei pe rețelele de socializare.

Catherine Zeta-Jones a făcut publică o fotografie inedită cu cei doi copii ai săi

Pe fondul pandemiei, actrița Catherine Zeta-Jones a avut ocazia în vara aceasta să petreacă mai mult timp alături de cei doi copii ai săi, Dylan și Carys. 

Însă, odată cu terminarea vacanței de vară, copiii s-au întors la școală, iar Catherine Zeta-Jones a publicat o fotografie inedită cu Dylan și Carys, alături de un mesaj în care își arată dragostea față de ei. „În mod oficial, vara s-a terminat în familia noastră. Astăzi, cei doi tineri ai noștri s-au întors la studii în condiții diferite și fără precedent. Vă iubesc pe amândoi.” Actrița i-a îndeamnat pe toți copiii să nu abandoneze școala. „Pentru toți copiii studiile sunt importante în viață. Continuați să luptați. O să treacă și asta”, a spus actrița.

Dylan are 20 de ani și urmează cursurile Universății Brown, una dintre cele mai bune universități din Statele Unite ale Americii, iar Carys, în vârstă de 17 ani, încă este la liceu. Actrița Catherine Zeta-Jones s-a bucurat recent de o vacanță în Mallorca, Spania, alături de soțul ei, Michael Douglas, și fiica lor.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas vor împlini 20 de ani de căsătorie pe data de 18 noiembrie. Într-un interviu pentru People, actrița a mărturisit că va fi extrem de strictă în ceea ce privește distanțarea socială impusă de pandemie. „Nu vom organiza o petrecere foarte mare. Oricum, nu sunt o fană a petrecerilor. Ar fi frumos dacă am avea alături toți prietenii noștri, dar nu vom face asta. Îmi voi da masca jos și îl voi lăsa pe soțul său să mă sărute pasional, iar apoi o voi pune la loc.”

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au împreună doi copii: Dylan și Carys. Actorul mai are un fiu, Cameron, din căsnicia cu Diandra Douglas.

Citește și:
Cum arată Iris, fiica lui Jude Law

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people